«Μυρίζω νεκρούς»: Μέντιουμ ισχυρίζεται πως ξέρει ποιος άνθρωπος θα πεθάνει! [εικόνες]

29/05/18 • 18:56 | UPD 29/05/18 • 19:00

Μέντιουμ ισχυρίζεται ότι «μυρίζει» (!) το θάνατο στους ανθρώπους αλλά το χάρισμα της είναι «άχρηστο» αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τους σώσει. 

Μέντιουμ ισχυρίζεται ότι «μυρίζει» (!) το θάνατο στους ανθρώπους αλλά το χάρισμα της είναι «άχρηστο» αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τους σώσει.

Η 24χρονη Άρι Κάλα δούλευε στο δημόσιο σαν γραμματέας όταν αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει επαγγελματίας μέντιουμ.

Η νεαρή ανακάλυψε για πρώτη φορά την έκτη αίσθηση όταν είχε επισκεφτεί σε ηλικία 12 ετών τον ετοιμοθάνατο φίλο της. Σύμφωνα με την ίδια, είχε μια «γλυκιά, ασθενή μυρωδιά», την οποία δεν τη διέκρινε κανένα άλλο μέλος της οικογένειας.

Πλέον η Άρι διδάσκει τις γυναίκες πως να ανακαλύψουν το… μέντιουμ που κρύβουν μέσα τους. Αναφορικά με την υποτιθέμενη μυρωδιά του θανάτου που υποτίθεται ότι μυρίζει, η 24χρονη αποκαλύπτει πως δεν το λέει στους ανθρώπους αφού δεν θεωρεί δουλειά της να τους ανακοινώσει πως σύντομα θα πεθάνουν!

«Επισκέφτηκα το θείο μου το βράδυ πριν το θάνατό του. Το σπίτι είχε μια γλυκιά μυρωδιά, σαν σήψη. Νόμιζα πως το μύριζαν και οι άλλοι, αλλά τελικά ήμουν μόνο εγώ. Αργότερα ανακάλυψα πως αυτή είναι η μυρωδιά του θανάτου», διηγείται η Άρι και συνεχίζει:

«Από τότε μου έχει συμβεί πολλές φορές με ανθρώπους που είτε είναι ηλικιωμένοι είτε πάσχουν από κάποια ασθένεια. Είναι πάρα πολλοί για να θυμηθώ τον ακριβή αριθμό. Κάποιες φορές μου είναι βάρος. Θέλω να μιλήσω αλλά συνειδητοποιώ πως δεν είναι δικό μου καθήκον. Πως θα μπορούσα να τους βοηθήσω; Βγαίνοντας στο δρόμο και μυρίζοντας αγνώστους; Αν δεν θέλουν να μάθουν πως θα πεθάνουν; Αν τους το πω μπορεί να είναι καταστροφικό».

Η 24χρονη πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι έχουν ψυχικές ικανότητες τις οποίες δεν ανακαλύπτουν ποτέ λόγω των κοινωνικών συνθηκών. Η Άρι διηγείται πως δεν είχε παραδεχτεί το χάρισμα της, παρά μόνο όταν διαγνώστηκε με κατάθλιψη και παραιτήθηκε από τη δουλειά της.

«Όλοι πρέπει να αποκτήσουν επαφή με τις ψυχικές τους ικανότητες. Τα παιδιά από μικρά πρέπει να συμπεριφέρονται όσο πιο φυσιολογικά γίνεται. Τους λένε πως οι φαντασιώσεις τους δεν είναι αληθινές με αποτέλεσμα να «σβήνουν» τις ψυχικές τους ικανότητες. Όταν ήμουν παιδί καταλάβαινα τα συναισθήματα των άλλων και ονειρευόμουν. Όταν έπαθα κατάθλιψη στη δουλειά μου ήρθε το κάλεσμα. Έχασα την οικογένεια μου και κάποιους από τους φίλους μου, ωστόσο αυτή είναι η καλύτερη απόφαση που πήρα στη ζωή μου», καταλήγει η νεαρή.