Χαμό προκάλεσε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που απεικονίζει άνδρα να δίνει οδηγίες σε σκύλο να χαιρετήσει ναζιστικά.
Στο βίντεο ακουγόταν ο Μαρκ Μίτσαν από τη Σκωτία, να εκπαιδεύει τον σκύλο ενώ του λέει «θάνατος στους Εβραίους». Η προσπάθεια του Μαρκ να μάθει στον «Βούδα» τον χαιρετισμό δεν απέδωσε και το βίντεο στάθηκε αρκετό για να εξοργίσει την εβραϊκή κοινότητα.

Θεωρήθηκε πως ο Μαρκ κάνει προπαγάνδα υπέρ του ναζισμού και έφθασε μέχρι τα δικαστήρια. Εκτός από σφοδρούς πολέμιους είχε και υποστηρικτές. Αυτό όμως δεν φάνηκε αρκετό για να πείσει τους δικαστές.

Ο 30χρονος Μαρκ ισχυρίστηκε πως δημιούργησε το βίντεο για να εκνευρίσει την κοπέλα του. Τελικά καταδικάστηκε επειδή το βίντεο θεωρήθηκε αντισημιτικό, ρατσιστικό και παράλληλα αναρτήθηκε στα social media.

Ο Μαρκ με την κοπέλα του
Ο δικηγόρος του, ισχυρίστηκε ότι μόνος σκοπός του ήταν να ενοχλήσει την κοπέλα του και οι δικαστές δεν μπορούν να κατανοήσουν το… χιούμορ του.
https://www.youtube.com/watch?v=lfmi0Q5EqPE
Η καταδίκη του Μαρκ θα επικυρωθεί τον Απρίλιο.
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

![Σκύλος… ναζί: Άνδρας καταδικάστηκε επειδή τον μάθαινε να χαιρετάει τον Χίτλερ! [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/03/skulos-nazi-500.jpg)

![Σπάρταθλον: Σκύλος ακολούθησε αθλητή για 100 χιλιόμετρα [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/09/skilos-spartathlonjpg-300x150.webp)














