Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στο Αιγάλεω για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας

19/12/17 • 16:08 | UPD 19/12/17 • 16:08

Με σκοπό τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Μάνδρας

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και ο Δήμος Αιγάλεω διοργανώνουν την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 ώρα 17:00 στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Αιγάλεω «Σταύρος Βενέτης», Νικολάου Πλαστήρα 20, Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ με σκοπό τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Μάνδρας, τα ενοριακά συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αιγάλεω.

Για τον σκοπό αυτό τα τέσσερα αθλητικά σωματεία καλαθοσφαίρισης του Δήμου Αιγάλεω:

Αιγάλεω Α.Ο., Διαγόρας Αιγάλεω, ΜΕΛΑΣ Ο Αγιος Ελευθέριος, Α.Ο Θεμιστοκλής συγκροτούν για πρώτη φορά, ενώνοντας για τον καλό αυτό σκοπό τις δυνάμεις τους, Μικτή Επιλέκτων Αιγάλεω με την καθοδήγηση του Eυρώ-κόουτς κ. Κώστα Πολίτη.

Θα αντιμετωπίσουν σε τέσσερα δωδεκάλεπτα ομάδες καλαθοσφαίρισης αποτελούμενες από: Πρωταθλήτρια Ομάδα Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, Ομάδα του Περιοδικού Δρόμου Αστέγων «ΣΧΕΔΙΑ».

Παράλληλα, θα τιμηθούν οι χρυσοί Έλληνες Πρωταθλητές του Ευρωμπάσκετ 1987 και 2005 Δημήτρης Διαμαντίδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Λινάρδος και Θοδωρής Παπαλουκάς.

Τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων η σκέψη μας είναι με όσους έχουν ανάγκη και ενώνουμε τις δυνάμεις μας στο κοινό πεδίο του αθλητικού ιδεώδους και του φίλαθλου πνεύματος.