Αυτός ο 6χρονος βγάζει 9,2 εκατ. τον χρόνο [βίντεο]

13/12/17 • 15:36 | UPD 13/12/17 • 16:11

Ο 6χρονος πιτσιρικάς, το μόνο που κάνει είναι να δοκιμάζει παιχνίδια και να ανεβάζει κριτικές στο κανάλι του στο youtube «Ryan ToysReview»

Κανένα παιδί στον κόσμο δεν θα ήθελε να δουλεύει… Εκτός βέβαια και αν κάνει την δουλειά του μικρού Ράιαν, η οποία μάλιστα του αποφέρει ουκ ολίγα εκατομμύρια τον χρόνο.

Ο 6χρονος πιτσιρικάς, το μόνο που κάνει είναι να δοκιμάζει παιχνίδια και να ανεβάζει κριτικές στο κανάλι του στο youtube «Ryan ToysReview».

Έτσι, με τις προβολές που έχουν οι διαφημίσεις σε κάθε κριτική, τα έσοδά του ανεβαίνουν, με αποτέλεσμα από τον Ιούνιο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2017 στον τραπεζικό του λογαριασμό να μπουν 9,2 εκατομμύρια ευρώ!

Μάλιστα το Forbes τον κατέταξε 8ος στην λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους youtubers στον κόσμο…

Όλα ξεκίνησαν το 2015, όταν ο μικρός Ράιαν έβλεπε στο youtube άλλες παρόμοιες κριτικές. Μία μέρα λοιπόν γύρισε και είπε στην μητέρα του: «Μαμά, εγώ γιατί δεν είμαι στο youtube που είναι όλα τα άλλα παιδιά».

Τότε, η μητέρα του αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία… Αμέσως πήγαν να αγοράσουν το πρώτο παιχνίδι, το οποίο ήταν ένα τρενάκι Lego και όλα πλέον είχε πάρει τον δρόμο τους…

Εκεί όμως που απογειώσει το κανάλι του ήταν όταν πριν από ένα χρόνο, ανέβασε το παρακάτω, το οποίο έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο προβολές.

Πηγή:Gazzetta.gr