Σοκ: Σώμα γυναίκας «πνίγεται» από κόπρανα μετά από επέμβαση ρουτίνας [εικόνες]

28/11/17 • 17:14 | UPD 28/11/17 • 17:43

Η γυναίκα είχε μπει στο νοσοκομείο για να κάνει μία επέμβαση ρουτίνας, λόγω ενδομητρίωσης.

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται είναι πέρα για πέρα αληθινό: το σώμα μίας γυναίκας «πνίγεται» από κόπρανα και οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Η 34χρονη Κέλι Γέομαν νοσηλεύεται εδώ και λίγο καιρό στο St. Michael’s του Μπρίστολ. Η γυναίκα είχε μπει στο νοσοκομείο για να κάνει μία επέμβαση ρουτίνας, λόγω ενδομητρίωσης.

Σύμφωνα με τον φίλο της, Πίτερ Ράνκιν, η γυναίκα κινδύνευσε να πεθάνει κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, ενώ μετά από αυτό η επιπλοκή της απόφραξης εντέρου ήταν το νέο δεδομένο που το ιατρικό προσωπικό έπρεπε να αντιμετωπίσει.

Από τότε η Γέομαν έχει υποβληθεί σε δύο ακόμα χειρουργεία, ενώ εδώ και 15 εβδομάδες έχει καταστεί αδύνατον να αφοδεύσει, το σώμα της συνεχώς γεμίζει με κόπρανα και η εξαιρετικά δυσάρεστη αυτή κατάσταση εμποδίζει την αναπνοή, τη χώνεψη, ακόμη και την παραμικρή κίνηση της 34χρονης.

Από την πλευρά του, οι γιατροί του δεύτερου νοσοκομείου κάνουν ό,τι μπορούν για να επαναφέρουν τη λειτουργία του εντέρου της γυναίκας, ενώ εκφράζουν φόβους ότι αυτό θα μπορούσε να υποστεί διάτρηση ανά πάσα στιγμή με θανατηφόρες συνέπειες. Ο φίλος της κοπέλας έδωσε στα media μία πρόσφατη ακτινογραφία από την περιοχή της κοιλιάς της ασθενούς για να γίνει κατανοητό το τι ακριβώς συμβαίνει στο σώμα της και το πώς αυτό έχει επηρεάσει ολόκληρη τη ζωή της.

Η ίδια σε ένα βίντεο που βγήκε μέσα από το νοσοκομείο, εξηγεί ότι αισθάνεται να συντρίβεται το σώμα της. Ότι οι πνεύμονες και το διάφραγμα της έχουν υποστεί πλέον τέτοιες πιέσεις που δεν μπορεί να ανασάνει χωρίς τη βοήθεια μηχανήματος οξυγόνου.

Την ίδια στιγμή, το ιατρικό προσωπικό του πρώτου νοσοκομείου, στο οποίο βρέθηκε, ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν σωστά και ότι αυτό που συνέβη στη Γέομαν είναι το πιο περίπλοκο ιατρικό περιστατικό που κλήθηκαν ποτέ να αντιμετωπίσουν, κυρίως επειδή η ασθενής είναι αλλεργική σε αρκετά φάρμακα.

Την ίδια στιγμή, φίλοι και συγγενείς προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα, προκειμένου η κοπέλα να μεταβεί σε ένα από τα πιο εξειδικευμένα ερευνητικά κέντρα σε θέματα εντέρου στο Λονδίνο.   Όπως λένε πρόθεση τους δεν είναι να κατηγορήσουν το νοσοκομείο στο οποίο έκανε την πρώτη εγχείρηση η κοπέλα, αλλά να αποκατασταθεί άμεσα το πρόβλημα και να σωθεί η ζωή της.