Γυναίκα ουρεί όρθια σε ανδρικές τουαλέτες γηπέδου [βίντεο]

27/10/17 • 14:26 | UPD 27/10/17 • 14:26

Στην αναμέτρηση των New York Jets με τους Miami Dolphins μια μεθυσμένη γυναίκα μπήκε στις ανδρικές τουαλέτες και ούρησε όρθια!

Στην αναμέτρηση των New York Jets με τους Miami Dolphins μια μεθυσμένη γυναίκα μπήκε στις ανδρικές τουαλέτες και ούρησε όρθια!

Το παράξενο βίντεο δείχνει μια ξανθιά γυναίκα να στέκεται όρθια μπροστά σε έναν ουρητήρα στην προσπάθειά της να ανακουφιστεί, ενώ περιτριγυρίζεται από άνδρες που την επευφημούν κατά τη διάρκεια του αγώνα που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή.

Με μια μπίρα στο ένα χέρι και το άλλο στον τοίχο για ισορροπία, η γυναίκα σκύβει προς την τουαλέτα με το σορτσάκι της κατεβασμένο στα γόνατα.

Το βίντεο γυρίστηκε την Κυριακή στο Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι, στον αγώνα των Dolphins εναντίον των New York Jets.

Αρκετοί ήταν αυτοί που ανέβασαν το συγκεκριμένο βίντεο στο λογαριασμό τους στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Μπίλι Κόρμπεν, που έχει σχεδόν 15.000 οπαδούς. Ο ίδιος μιλώντας για το βίντεο είπε: «Γυναίκα από το Μαϊάμι ουρεί στις ανδρικές τουαλέτες στο παιχνίδι Dolphins-Jets στο Hard Rock Stadium επειδή έτσι είναι στο.. Μαϊάμι».

Η γυναίκα, που φαίνεται να φορά ένα ροζ μπλουζάκι με το σορτς να έχει πέσει στα γόνατά της, ανακουφίζεται ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει κρατώντας στο ένα της χέρι ένα ποτήρι μπίρα.

Οι άνδρες πάντως στις τουαλέτες δεν φαίνονται να ενοχλούνται από την παρουσία της με κάποιον μάλιστα να την επευφημεί κιόλας.

Copy link
Powered by Social Snap