Το Fake Taxi της Αθήνας σκανδαλίζει για τα όργια στο εσωτερικό του [εικόνες]

05/10/17 • 12:17 | UPD 05/10/17 • 12:18

Κάτοικοι της περιοχής πάντως υποστηρίζουν ότι οι πρώτοι πελάτες έχουν ήδη επιβιβαστεί στο Fake Taxi υποκύπτοντας στα κάλλη κυρίας που κάθεται στο πίσω κάθισμα...

Ένα ταξί, διαφορετικό από τα άλλα, φέρεται να κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους της Αθήνας.

Γύρω από το συγκεκριμένο όχημα έχει αρχίσει να αναπτύσσεται και ένας αστικός μύθος που θέλει ένα ζευγάρι να έχει νοικιάσει διαμέρισμα στην περιοχή της Κυψέλης και να ξεκινά τις κούρσες μόλις πέσει το σκοτάδι προσπαθώντας να «ψαρέψει» πελάτες.

Πρόκειται για το διαβόητο Fake Taxi, το οποίο ανήκει σε γνωστή ιστoσελίδα ερωτικού περιεχομένου, το οποίο σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso κυκλοφορεί πλέον στην Κυψέλη. Το … σενάριο του Fake Taxi θέλει μια ανυποψιάστη πελάτισσα ταξί η οποία αποπλανάται από τον οδηγό, με μια υποθετικά κρυφή κάμερα να καταγράφει τα τεκταινόμενα εντός του ταξί.

Κάτοικοι της περιοχής πάντως υποστηρίζουν ότι οι πρώτοι πελάτες έχουν ήδη επιβιβαστεί στο Fake Taxi υποκύπτοντας στα κάλλη κυρίας που κάθεται στο πίσω κάθισμα, ενώ άλλοι αφήνουν και τονίζουν ότι οι πελάτες είναι και τοξικομανείς και άστεγοι.

«Οι πρώτοι επιβάτες έχουν ήδη επιβιβαστεί στο γκρι ταξί με τις βρετανικές πινακίδες, με προορισμό το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν αντιμετωπίζουν με χιούμορ την παρουσία του ταξί του σεξ στη γειτονιά τους και καταγγέλλουν πως το ζευγάρι των παραγωγών (…) παίρνει για πρωταγωνιστές τοξικομανείς και άστεγους», αναφέρει συγκεκριμένα δημοσίευμα της Espresso.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, οι αμοιβές των πρωταγωνιστών κυμαίνονται μεταξύ 100 και 200 ευρώ.

Υπάρχουν και οι κάτοικοι που αντιμετωπίζουν το συμβάν με χιούμορ και σπεύδουν να φωτογραφηθούν μπροστά στο ταξί, όταν το βρουν σταθμευμένο.