Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε σεξ μπροστά σε όλο το κατάστημα ενώ περίμεναν μια… πίτσα! [βίντεο]

23/09/17 • 19:38 | UPD 23/09/17 • 19:38

Το ζευγάρι δεν γλύτωσε την καταγγελία και πλέον οι... φλογεροί εραστές πρέπει να παρουσιαστούν στο δικαστήριο και να απολογηθούν #ζευγάρι

Με τίποτα δεν μπορούσε να συγκρατηθεί το ζευγάρι σε πιτσαρία της Αγγλίας και αποφάσισε να κάνει σεξ μέσα σε πιτσαρία ενώ περίμεναν να ολοκληρωθεί η παραγγελία τους!

Η 29χρονη Ντανιέλα Χιρστ και ο 31χρονος Κρεγκ Σμιθ όμως ήταν… άτυχοι, καθώς μπορεί ο ψηλός πάγκος να τους βοήθησε να μην γίνουν αντιληπτοί από τους εργαζόμενους, η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος όμως κατέγραψε τα πάντα σε… πρώτο πλάνο!

Το ζευγάρι δεν γλύτωσε την καταγγελία και πλέον οι… φλογεροί εραστές πρέπει να παρουσιαστούν στο δικαστήριο και να απολογηθούν.

Το επίμαχο υλικό τους δείχνει να «προσομοιάζουν» την σεξουαλική πράξη, ενώ στην συνέχεια η κοπέλα κάνει στοματικό σεξ στον φίλο της, κρυμμένη πίσω από τον πάγκο, ενώ από την άλλη πλευρά ο υπάλληλος ετοιμάζει τις πίτσες τους!

Ο Κρεγκ Σμιθ, εξηγώντας στην εφημερίδα Sun, τι συνέβη, λέει: «Αφού παραγγείλαμε τις πίτσες, αρχίσαμε να μιλάμε για όλα τα μέρη που είχαμε κάνει σεξ μεταξύ μας μέχρι τότε. Τα κορυφαία πέντε ήταν ένα λεωφορείο, ένα βανάκι, ένα ξενοδοχείο, μια πισίνα και ένα γήπεδο. Ε, θελήσαμε να δούμε αν μπορούμε να τα ξεπεράσουμε»!

Η κοπέλα μάλιστα συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ ανοιχτόμυαλη για το σεξ σε δημόσια μέρη, λατρεύω τον κίνδυνο ότι μπορεί να σε πιάσουν. Αλλά προφανώς, δεν περίμενα ότι θα μας έπιαναν με αυτόν τον τρόπο και θα καταλήγαμε σε ολόκληρο το διαδίκτυο».

Copy link
Powered by Social Snap