Έρχονται 16.500 προσλήψεις στο Δημόσιο – Ποιους αφορούν

2 λεπτά
Έρχονται 16.500 προσλήψεις στο Δημόσιο – Ποιους αφορούν

Οι προσλήψεις αφορούν όλους τους τομείς του Δημοσίου, συμπεριλαμβανομένων και των υπουργείων.

Έρχονται 16.500 νέες προσλήψεις στο Δημόσιο, όπως αποκάλυψε η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως.

Οι προσλήψεις αφορούν όλους τους τομείς του Δημοσίου, συμπεριλαμβανομένων και των υπουργείων. Μάλιστα, θα δοθεί προτεραιότητα στην Υγεία, όπου θα γίνουν αρχικά 6.500 μόνιμοι διορισμοί.

Όπως τόνισε η κυρία Κεραμέως, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, θα δοθεί έμφαση στον τομέα της κλιματική κρίσης και της προστασίας των δασών – προσλήψεις σε αντίστοιχες ειδικότητες– και στην υλοποίηση έργων του Ταμείου Ανάκαμψης που απαιτούν ανθρώπινο δυναμικό.
Στο μεταξύ, αύριο Δευτέρα έρχεται συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές, όπως πρόσθεσε η κυρία Κεραμέως Εσωτερικών.

Δικαίωμα επιστολικής ψήφου έχουν όλοι οι Έλληνες ψηφοφόροι στη χώρα μας και στο εξωτερικό. Οι εκλογείς που επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα μέσω επιστολικής ψήφου, πρέπει να το δηλώσουν μέχρι και 40 ημέρες πριν τις εκλογές. Επίσης διευκρίνισε ότι οι κάτοικοι του εξωτερικού, θα ψηφίζουν μόνο με επιστολική ψήφο.

Η Ν. Κεραμέως παρουσίασε αναλυτικά την διαδικασία, τον φάκελο και τα ψηφοδέλτια και διαβεβαίωσε ότι η ψήφος του κάθε πολίτη δια αλληλογραφίας θα είναι απολύτως διασφαλισμένη.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version