Αναβλήθηκε η συνάντηση Τσακαλώτου – Θεσμών

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Αναβλήθηκε η συνάντηση Τσακαλώτου – Θεσμών

Δεν θα γίνει τελικά το βράδυ η συνάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου με τους εκπροσώπους των Θεσμών αν και κάτι τέτοιο είχε προγραμματιστεί από την Τρίτη.

Μετά τις ανταλλαγές κειμένων, τα τεχνικά κλιμάκια κυβέρνησης και δανειστών επεξεργάζονται τα προσχέδια της νέας συμφωνίας και όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασία αυτή, θα συζητηθούν στο επίπεδο των επικεφαλής.

Υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος έλεγε πως “δεν θα γίνει σήμερα συνάντηση. Υπάρχει πολλή δουλειά στα τεχνικά κλιμάκια”.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version