Mειώθηκε κατά 3,3 δισ. ευρώ ο ELA

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Mειώθηκε κατά 3,3 δισ. ευρώ ο ELA

Μειώθηκε κατά 3,3 δισ. ευρώ ο δανεισμός των ελληνικών τραπεζών από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τον Μηχανισμό Έκτακτης Ρευστότητας (ELA), τον Νοέμβριο και διαμορφώθηκε στα 68,5 δισ. ευρώ έναντι 71,8 δισ. ευρώ στο τέλος Οκτωβρίου.

Η εξέλιξη αυτή σύμφωνα με τη μηνιαία λογιστική κατάσταση της Τράπεζας της Ελλάδος αντανακλά τη μείωση της εξάρτησης των τραπεζών από τον ELA στα 45 δισ. ευρώ από 46,27 δισ. ευρώ, καθώς και τη μείωση του δανεισμού τους από την ΕΚΤ στα 23,5 δισ. ευρώ από 25,5 δισ. ευρώ, αντιστοίχως.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version