τι λένε από την ΤτΕ

Κύκλοι Στουρνάρα για Παππά: Η απάντηση για το Eurogroup θα δοθεί θεσμικά στις 2 Ιουλίου

24/06/18 • 15:09 | UPD 24/06/18 • 15:09

«Στις 2 Ιουλίου θα υπάρχει απάντηση, αλλά η τοποθέτηση θα πάει θεσμικά θα την πάρει στα χέρια του και ο πρόεδρος της Βουλής» σχολίαζαν

«Στις 2 Ιουλίου θα υπάρχει απάντηση, αλλά η τοποθέτηση θα πάει θεσμικώς καθώς θα την πάρει στα χέρια του και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης» σχολίαζαν οι κύκλοι της ΤτΕ απαντώντας στο κάλεσμα των κυβερνητικών στελεχών για να τοποθετηθεί για την απόφαση του Eurogroup.  

«Ο διοικητής της ΤτΕ θα απαντήσει θεσμικά, κι όχι με διαρροές, οπότε και θα δημοσιοποιηθεί η έκθεση της Τραπέζης για τις εξελίξεις στην οικονομία» εξηγούσαν οι κύκλοι της Κεντρικής Τράπεζας προσθέτοντας: «όσες φορές τοποθετήθηκε ο κ. Στουρνάρας για την οικονομία, τους κινδύνους, την καθαρή έξοδο αλλά και την προληπτική γραμμή, το έκανε πάντα θεσμικά, είτε μέσα από εκθέσεις της ΤτΕ είτε με ομιλίες του σε συνέδρια κι εκδηλώσεις για την οικονομία.

Η οικονομία δεν είναι παιχνίδι διαρροών, ούτε για άσχετους που μιλάνε τελευταία χωρίς να έχουν βασικές οικονομικές γνώσεις». Ας περιοριστούν σε όσα ξέρουν, άλλωστε η οικονομική πολιτική δεν χαράσσεται στο… Facebook» σχολίαζαν δηκτικά.