Newsletter στις 12.30: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα, 18/09

Sorry. No data so far.

18/09/17 • 12:30 | UPD 18/09/17 • 12:31

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο μόνο με ένα κλικ #Ελλάδα #Κόσμος #Ειδήσεις #ΕΤ

Οι συγκλονιστικές εικόνες από τον βυθό στην θάλασσα της Σαλαμίνας που είναι γεμάτη μαζούτ κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και είναι το βασικό θέμα της επικαιρότητας.

Μια εβδομάδα μετά και οι θάλασσες της Αττικής είναι ακόμα γεμάτες με πετρέλαιο ενώ την ευθύνη για την τεράστια καταστροφή δεν την έχει αναλάβει κανείς. Την ίδια στιγμή μέγας σάλος έχει προκληθεί από τις μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, ότι δεκάδες είναι τα πλοία τα οποία κυκλοφορούν στο Αιγαίο έχοντας την ίδια παρατεταμένη άδεια που είχε και το ναυαγημένο «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ», ακόμα αναμένονται λεπτομερή στοιχεία για το πόσα είναι αυτά, σε τι κατάσταση βρίσκονται και ποιες κατηγορίες πλοίων αφορούν.

Ακόμα ένα θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα είναι, το σημερινό αποκλειστικό θέμα του Ελεύθερου Τύπου  για την απόφαση «βόμβα» από το ΣτΕ για το παράβολο αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες. Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου από εδώ και στο εξής, οι ιδιοκτήτες που δεν έχουν ακόμη υποβάλει ένσταση μπορούν να παρακάμπτουν αυτό το βήμα (σ.σ.: χωρίς δηλαδή να πληρώσουν το αντίστοιχο παράβολο) πηγαίνοντας απευθείας στο ΣτΕ. Παράλληλα, δίνεται το δικαίωμα σε όσους έχουν καταθέσει αντίρρηση να προχωρήσουν σε ανάκληση, με την οποία θα τους επιστραφούν τα χρήματα (σ.σ.: εφόσον η απόφαση του ΣτΕ βγει υπέρ τους).

Την αποκάλυψη ότι είμαστε σε φάση επιδημικής έξαρσης ιλαράς στην Ελλάδα και ότι το ενδεχόμενο επιπλέον εξάπλωσης της στη χώρα μας είναι υπαρκτό, κάνει  ένας από τους κύριους επιστημονικούς συμβούλους του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Τους τρόπου με τους οποίους θα μπορέσετε να διορθώσετε τα λάθη του Ε9 για να μειώσετε τον ΕΝΦΙΑ σας παρουσιάζει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος. Ωστόσο, κατά την υποβολή των δηλώσεων αυτών θα χρεωθούν με πρόστιμο εκπρόθεσμης υποβολής ύψους 100 ευρώ.

 Κάντε κλικ στους τίτλους για να διαβάσετε την είδηση που σας ενδιαφέρει

1.Βίντεο-σοκ με τον γεμάτο μαζούτ βυθό της Σαλαμίνας 

2.Η κυβέρνηση κρύβει πόσες «τορπίλες» σαν την «Άγια Ζώνη» πλέουν στις θάλασσες 

3.Τσίπρας: «Απορρύπανση» και στη διακίνηση υγρών καυσίμων 

4.Αποκλειστικό: «Βόμβα» από το ΣτΕ για το παράβολο αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες 

5.Τα μυστικά για πλήρη σύνταξη από τα 55 έως τα 60 με τα νέα όρια ηλικίας [πίνακας] 

6.Κυριάκος στην ΔΕΘ: Παρουσίασε ρεαλιστικό σχέδιο – Τολμηρές αλλαγές σε κράτος, φόρους, επενδύσεις 

7.Πώς θα διορθώσετε τα λάθη του Ε9 για να μειώσετε τον ΕΝΦΙΑ 

8.SOS από το ΚΕΕΛΠΝΟ: Eίμαστε σε φάση επιδημικής έξαρσης της ιλαράς 

9.Το Dieselgate προκάλεσε χιλιάδες πρόωρους θανάτους στην Ευρώπη 

10.Απίστευτο: Ελληνας αμφισβήτησε την ελληνικότητα της Κατερίνας Στεφανίδη και πήρε την απάντησή του [εικόνες]