Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Πειραιάς: Συναγερμός στην Ακτή Ποσειδώνος – Τραμ παρέσυρε γυναίκα

Το απίθανο σκηνικό με Κατερίνα Καινούργιου και Ζήνα Κουτσελίνη – Το διακαναλικό τηλεφώνημα

www.eleftherostypos.gr
Επιμέλεια
2 λεπτά
Το απίθανο σκηνικό με Κατερίνα Καινούργιου και Ζήνα Κουτσελίνη – Το διακαναλικό τηλεφώνημα
H Κατερίνα Καινούργιου και η Ζήνα Κουτσελίνη είχαν επικοινωνία στον αέρα της εκπομπής

Ποιος είπε ότι στην πρωινή ζώνη επικρατεί μόνο ανταγωνισμός; Κατερίνα Καινούργιου και Ζήνα Κουτσελίνη επικοινώνησαν στον αέρα των εκπομπών τους, ανταλλάσσοντας φιλοφρονήσεις!

Συγκεκριμένα, στον αέρα του «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν επίσης στον αέρα της δικής της εκπομπής στο STAR.

Η παρουσιάστρια του ALPHA ξαφνιάστηκε όταν είδε στην οθόνη του κινητού της το όνομα της Ζήνας Κουτσελίνη και, ανησυχώντας μήπως είχε συμβεί κάτι σοβαρό, αποφάσισε να απαντήσει.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην εκπομπή «Ο Πρώτος Καφές με τη Ζήνα» έγινε αναφορά στην Κατερίνα Καινούργιου, με τη Ζήνα Κουτσελίνη να εκφράζει δημόσια την αγάπη που τρέφει για τη συνάδελφό της.

«Περιμένατε ότι δεν θα παίξουμε τις δηλώσεις της Κατερίνας στην εκπομπή; Εγώ πιστεύω ότι και η Κατερίνα αν βγω σε event και κάνω δηλώσεις, θα με παίξει και εκείνη γιατί την αγαπώ πολύ, την αγαπάει και η κόρη μου πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.


Στη συνέχεια, η συζήτηση στράφηκε στον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος έκανε τη δική του αναφορά στην παρουσιάστρια του ALPHA. Τότε, η δημοσιογράφος πρότεινε να καλέσουν την Κατερίνα Καινούργιου στο κινητό της, προκειμένου να μιλήσουν μαζί της ζωντανά. «Εμένα με έχει μπλοκ, πάρ’ την εσύ», απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Είμαι στον αέρα, δεν είσαι κι εσύ; Νόμιζα ότι έγινε κάτι. Το είδα και φοβήθηκα, μήπως έγινε κάτι! Χάρη σε εσένα υπάρχω, δεν θα ξεχάσω ότι εσύ με πίστεψες για κεντρική παρουσιάστρια», είπε η Κατερίνα Καινούργιου, εκφράζοντας δημόσια την ευγνωμοσύνη της στη Ζήνα Κουτσελίνη.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]