Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Buongiorno» και του δημοσιογράφου, Χρήστου Λυσσέα, αναφέρουν ότι αυτό το Σαββατοκύριακο, στο The Voice θα πραγματοποιηθεί μια φάση στην οποία οι τέσσερις coaches θα υποδεχτούν κάποιους φίλους και συναδέλφους τους.
Ο λόγος για τη Μαρίνα Σπανού, τον Στέλιο Διονυσίου, τον Apon και τον Αναστάσιο Ράμμο, οι οποίοι θα βοηθήσουν τους κριτές να μελετήσουν μαζί με τους τραγουδιστές αλλά και να ψάξουν τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν στην πορεία.
Η Έλενα Παπαρίζου θα υποδεχτεί τον Στέλιο Διονυσίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης θα καλωσορίσει τον Apon, ο Πάνος Μουζουράκης θα ενώσεις τις δυνάμεις τους με τη Μαρίνα Σπανού και τέλος ο Χρήστος Μάστορας θα συνεργαστεί με τον Αναστάσιο Ράμμο.
Δείτε το βίντεο:
- Αραβανή – Λάζαρης: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου τους
- Πολεμική Αεροπορία: Πλάι σε δύο υπερσύγχρονα αεροσκάφη Phantom F-4 και F-16 η Sky Express – Έκπληκτοι οι Θεσσαλονικείς
- Ικάρντι: Τον κατήγγειλε η Γουάντα Νάρα για βιαιοπραγία, ενώ έχουν… χωρίσει – Τι λέει η ομάδα του στην Τουρκία

![The Voice: Ποιοι καλλιτέχνες θα βρεθούν στο πλευρό των κριτών; [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2024/10/the-voice-scaled-e1728718164760-768x409.jpg)









![Αυστραλία: Η συγκλονιστική διάσωση οδηγού από δημοσιογράφο μέσα από πλημμυρισμένο όχημα [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/10/befunky-collage-1-66-300x200-jpg.webp)







