Από τη συμφωνία στο διαζύγιο

Τέλος ο Άκης Πετρετζίκης από το ΣΚΑΪ – Πού θα βρίσκεται του χρόνου;

11/06/18 • 17:04 | UPD 11/06/18 • 17:04

Ο Άκης Πετρετζίκης μετά από μια σεζόν στο ΣΚΑΪ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το τέλος της συνεργασίας ανακοίνωσε ο σταθμός.

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο περιζήτητους σεφ στην τηλεόραση, αλλά κάποια πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Ο Άκης Πετρετζίκης μετά από μια σεζόν στο ΣΚΑΪ θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της τηλεοπτικής του καριέρας. Το τέλος της συνεργασίας ανακοίνωσε ο σταθμός, χωρίς να αναφερθεί στους λόγους.

Το κανάλι του Φαλήρου φαίνεται πως δεν πείστηκε να συνεχίσει τη συνεργασία με τον σεφ, όχι μόνο για το Kitchen Lab που έκανε κάθε Σαββατοκύριακο, αλλά και για τη νέα εκπομπή που συζητούσαν. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι πριν λίγο καιρό φαινόταν πως οι δύο πλευρές θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους και μάλιστα θα την εμπλουτίσουν. Ο Άκης είχε παρουσιάσει μια νέα πρόταση στο ΣΚΑΪ για να κάνει μαζί με το Kitchen Lab. Εν τέλει, από τη διαφαινόμενη συμφωνία οδηγηθήκαμε στο διαζύγιο.

Η ανακοίνωση του σταθμού λιτή: «Ο ΣΚAΪ ανακοινώνει ότι δε θα ανανεωθεί η συνεργασία του σταθμού με τον Άκη Πετρετζίκη για την επόμενη σεζόν»

Όσο για το που θα συνεχίσει ο Άκης Πετρετζίκης;

Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα απτό ή έστω φήμη. Αλλά δεδομένου ότι το Epsilon και ο Alpha είναι δύο κανάλια που φέτος το καλοκαίρι θα κάνουν «παιδομάζωμα», είναι οι πιο πιθανοί προορισμοί του. Δεδομένου κι ότι το Star είναι καλυμμένο με τους σεφ του MasterChef, αλλά και ότι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη που ουσιαστικά έφερε τον Άκη στο ΣΚΑΪ, βρίσκεται στο Epsilon, όλα συγκλίνουν σε αυτές τις επιλογές. Η μοναδική έκπληξη που υπάρχει είναι η Φαίη Σκορδά και το Πρωινό. Εκεί όπου σίγουρα θα ήθελε να ξανασμίξει με τον Άκη.