Αθήνα Καιρός

Τέλος από τον ΣΚΑΪ – Δεν θα τους βρει καλοκαίρι στο Φάληρο

3 λεπτά
Τέλος από τον ΣΚΑΪ – Δεν θα τους βρει καλοκαίρι στο Φάληρο

Στον ΣΚΑΪ όλο το ενδιαφέρον έχει στραφεί στο «Big Brother». Το ριάλιτι εγκλεισμού επιστρέφει στη μικρή οθόνη, το επόμενο διάστημα, και το στοίχημα πλέον είναι μεγάλο.

Οι ιθύνοντες πρέπει να σχεδιάσουν στρατηγικά το νέο πρόγραμμα, προκειμένου να κερδίσουν πίσω το χαμένο κοινό της ψυχαγωγίας και να γίνουν υπολογίσιμη δύναμη στη βραδινή ζώνη.

Την ίδια ώρα, όμως, δύο εκπομπές έχουν δρομολογηθεί να αποχαιρετίσουν τους τηλεθεατές οριστικά καθώς δεν θα προβληθούν την επόμενη χρονιά. Τα τηλεπαιχνίδια «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και «Still Standing», με τους Μάρκο Σεφερλή και Χρήστο Φερεντίνο, θα πουν «αντίο» πριν το τέλος της σεζόν όταν ολοκληρωθούν -για την ακρίβεια- τα γυρισμένα επεισόδια.

Ο Χρήστος Φερεντίνος, μάλιστα, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, θα σταματήσει να κρατά παρέα από τα τέλη Απριλίου.

Ποιο είναι, όμως, το τηλεοπτικό τους μέλλον; Οι δύο άνδρες έχουν καλές σχέσεις με τα στελέχη και ήδη γίνονται συζητήσεις για τη σεζόν 2025-2026. Ο Μάρκος Σεφερλής έχει προτείνει ένα βραδινό σόου με στοιχεία επιθεώρησης, που άρεσε πολύ στα στελέχη. Αντίστοιχα, ο Χρήστος Φερεντίνος συζητά για τηλεπαιχνίδι αλλά και για βραδινή εκπομπή, χωρίς όμως να έχει κλειδώσει κάτι.

ΣΚΑΪ – Κλειδώνει το Floor

Την ίδια στιγμή, προχωρούν οι διαδικασίες για το Floor με τον Γιώργο Λιανό στο τιμόνι. Το τηλεπαιχνίδι παίζεται σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό πάτωμα, όπου στην πρωτότυπη παραγωγή του 81 διαγωνιζόμενοι στέκονται στα 81 τετράγωνα με ερωτήσεις γνώσεων που περιλαμβάνουν πολλές κατηγορίες, όπως Διάσημοι Αθλητές, Εμβληματικά Κτίρια, Ιστορικά Γεγονότα και Πρόσωπα, Μουσική και Καλλιτέχνες, Επιστήμη και Τεχνολογία, Λογοτεχνία και Βιβλία, Γεωγραφία και Χώρες, Κουλτούρες και Παράδοση, Ταινίες του Hollywood.

Ειδήσεις Σήμερα

5 έξυπνα κόλπα για να μην μυρίζετε από χιλιόμετρα μετά την σκορδαλιά

Σκορδαλιά με πατάτα ή με ψωμί; Το αιώνιο δίλημμα των καλοφαγάδων

Το ανακοίνωσε επίσημα και ετοιμάζεται για Eurovision

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]