Αθήνα Καιρός

Survivor spoiler: Ποιοι πανηγυρίζουν σήμερα 2/2 για την δεύτερη ασυλία και ποιοι κινδυνεύουν; [βίντεο]

3 λεπτά
Survivor spoiler: Ποιοι πανηγυρίζουν σήμερα 2/2 για την δεύτερη ασυλία και ποιοι κινδυνεύουν; [βίντεο]

Ο Gio Kay, ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του φετινού Survivor, αποφάσισε χθες να αποχωρήσει από το παιχνίδι, αφήνοντας την ομάδα του σε αναστάτωση.

Στο αποψινό επεισόδιο, Δευτέρα 2/2 στις 22:00 στον ΣΚΑΪ, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τις συνέπειες της οικειοθελούς αποχώρησης, καθώς οι ισορροπίες στο νησί αλλάζουν και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Η απουσία του Gio φέρνει νέα δυναμική στον αγωνιστικό χώρο και στο Συμβούλιο του νησιού, δημιουργώντας απρόβλεπτες καταστάσεις για τους υπόλοιπους παίκτες.

Με έντονα συναισθήματα και νιώθοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, ο Gio αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, ενώ νωρίτερα η ομάδα του είχε χάσει τον πρώτο αγώνα ασυλίας.


Στο μεταξύ, οι Αθηναίοι μπήκαν σε διαδικασία ψηφοφορίας, με πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Εβελίνα Λυκούδη, ενώ η Μαντίσα Τσότα, που κρατάει το βότσαλο της ατομικής ασυλίας, επέλεξε να μην το χρησιμοποιήσει.

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας, που διεξάγεται απόψε (2/2), φέρνει αντιμέτωπες τις ομάδες των Επαρχιωτών και των Αθηναίων σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης. Οι εκτιμήσεις για το ποια ομάδα θα νικήσει διίστανται, καθώς έχουν κυκλοφορήσει διαφορετικά σενάρια, οπότε το αποτέλεσμα θα φανεί μόνο στο επεισόδιο.

Survivor: Τι δήλωσε ο Gio

«Θα γυρίσω πολλές μέρες πίσω και θα πω πως είδα έναν χαρακτήρα να μπαίνει στο Survivor, ο οποίος είχε πολύ ενδιαφέρον. Είχα ένα μεγάλο ερωτηματικό στο μυαλό μου για το πώς θα ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του παιχνιδιού. Με διέψευσε σε ό,τι είχα στο μυαλό μου», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

«Είχαμε μια κουβέντα πριν αρχίσει το συμβούλιο. Άκουσα με προσοχή αυτά που ήθελε να πει, κατάλαβα πώς νιώθει, μίλησε και με τα άτομα της παραγωγής. Είχε έναν τραυματισμό ο οποίος έφερε έναν παλαιότερο τραυματισμό που είχε να κάνει με το γόνατό του», συμπλήρωσε.

«Μας εξέφρασε αυτό που είχε στο μυαλό του. Ότι δηλαδή ίσως δεν είναι ο καλύτερος δρόμος να συνεχίσει στο Survivor γιατί, όπως είπε ο ίδιος, δεν θέλει να είναι βάρος στην ομάδα του. Ήταν εδώ για να παλέψει, για να στηρίξει την ομάδα του να κατακτήσει έπαθλα, ασυλίες και φυσικά φαγητό. Δεν θέλει, όμως, να είναι πρόβλημα ούτε στον τρόπο διαδικασίας του παιχνιδιού», κατέληξε.

«Ευχαριστώ για όλα, πέρασα πολύ ωραία εδώ, στη δική μου ομάδα τους αγαπάω όλους. Είμαι το outsider σε αυτό το παιχνίδι, μεγάλα κιλά. Ήρθα εδώ πριν δύο νίκες εναντίον του αφεντικού. Ελπίζω να τους έκανα όλους περήφανους, να γουστάρανε την παρέα μου», ανέφερε από την πλευρά του ο Gio Kay κατά την αποχώρησή του.


Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]