«Αυτό που βλέπεις είναι 100% ο Gio. Δεν παίζει ρόλους, δεν έχει καθόλου θεατρινισμούς που μπορεί να δεις από άλλους παίκτες. Είναι ο εαυτός του», ανέφερε αρχικά και είπε ότι πρόκειται για «μια αγνή ψυχή, έξυπνο και στρατηγικό άνθρωπο».
«Όταν λέει ότι θέλει να τον θυμούνται σαν τον Μέγα Αλέξανδρο, του λέω “εγώ είμαι μαζί σου, θα τα καταφέρουμε και θα σε θυμούνται κι εσένα σαν τον Μέγα Αλέξανδρο και εμένα σαν τον… Μέγα Αλέξανδρο”» ανέφερε επίσης.
«Απέδειξε από την αρχή ότι ο κόσμος τον αγαπάει. Στο τέλος της ημέρας πάει για να περάσει καλά, να ζήσει μια εμπειρία. Ό,τι και να γίνει, θεωρώ ότι το κάνει περισσότερο για fun». Μάλιστα σχολίασε και τη φυσική του κατάσταση, αποκάλυψε πως ο Gio είχε έντονη αθλητική δραστηριότητα στο παρελθόν: «Ο Gio ήταν πολύ καλός αθλητής στο παρελθόν. Θα επανέλθει, γιατί το σώμα θυμάται».
Δείτε το βίντεο

