Αθήνα Καιρός

Σειρές που προκαλούν πονοκέφαλο στα κανάλια – Ποιο είναι το μέλλον τους

5 λεπτά
Σειρές που προκαλούν πονοκέφαλο στα κανάλια – Ποιο είναι το μέλλον τους

Οι σειρές μπορεί να κατακλύζουν τη μικρή οθόνη, όμως τα βρίσκουν σκούρα με τον σκληρό ανταγωνισμό. Κάποιες, μάλιστα, που συζητήθηκαν αρκετά και ήρθαν με πολλές προσδοκίες, βάζουν δύσκολα στα στελέχη αφού τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τα αναμενόμενα.

Το Ταμπού του MEGA διαφημίστηκε πολύ, όμως δεν έχει κερδίσει το κοινό μέχρι τώρα. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, οι ιθύνοντες αποφάσισαν το περιορίσουν σε εβδομαδιαία προβολή. Κάτι που πήραν πίσω μέσα σε λίγες ώρες, θέλοντας να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στην dream team των επιτυχιών (Ανδρέας Γεωργίου-Βάνα Δημητρίου).  Και μπορεί τα ποσοστά να έχουν ξεπεράσει οριακά το φράγμα του 10%, όμως σίγουρα η σειρά μυστηρίου δεν φέρνει νούμερα που θυμίζουν Γη της ελιάς και άλλες επιτυχημένες παραγωγές του Μεγάλου καναλιού.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Μάγισσα-Φλεγόμενη καρδιά του ΑΝΤ1, που χθες χαρακτηριστικά σημείωσε 8,9% στο σύνολο και 7,8% στο δυναμικό κοινό. Πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή, από τις πιο ακριβές σειρές, που ακόμη δεν έχει πείσει τους τηλεθεατές, και σίγουρα δεν ακολουθεί τα χνάρια του Grand Hotel και του VΙΠ Καλά γεράματα. Πολύ γρήγορα, μάλιστα, υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν το σίριαλ να έχει προκαλέσει προβληματισμό στα στελέχη ενώ οι ίδιες αναφορές τόνιζαν ότι ίσως η σειρά ολοκληρωθεί νωρίτερα. Επίσης, υπήρξαν ρεπορτάζ που ήθελαν τους συντελεστές να αλλάζουν τα επεισόδια και την ιστορία στον βωμό της τηλεθέασης.

Το συγγραφικό δίδυμο Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης έδωσαν τη δική τους απάντηση, ξεσπώντας για τα όσα γράφονται. «Ποτέ μα ποτέ δε σχολιάζουμε οποιαδήποτε κριτική ή άρθρο που θα γραφτεί για τη δουλειά μας. Το έχουμε κάνει μόνο μια φορά στη διάρκεια της Γ’ σεζον των Μελισσών, όταν γράφτηκε πως θα ελαττώσουμε τη βία και θα αυξήσουμε τους έρωτες για να ανέβει η τηλεθέαση. Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε ακόμη μια φορά. Καμιά αλλαγή, καμιά ένεση, καμιά ντοπα, τίποτα δε θα αλλάξει στο σενάριο που αισίως βρίσκεται στο 35ο επεισόδιο. Όλοι είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που έχει γίνει και δε σκοπεύουμε να προβούμε σε αλλαγές για τις ανάγκες της τηλεθέασης. Για τον αριθμό των επεισοδίων δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να απαντήσουμε. Σε ο,τι αφορά στη δουλειά μας, όμως δεν επιτρέπουμε τέτοιες παρανοήσεις. Ευχαριστούμε! Μελίνα – Πέτρος», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Σειρές που προκαλούν πονοκέφαλο στα κανάλια – Τι θα συμβεί με το σίριαλ Αρχελάου 5

Η κωμωδία «Αρχελάου 5» της ΕΡΤ1, μετά από ανακοίνωση, μετακινείται στις 23.00 ενώ μέχρι τώρα προβάλλεται στις 21.00. Ο ανταγωνισμός είναι τόσο σκληρός στο εν λόγω slot, που η κωμική σειρά παγιδεύεται στο 2-2,5%.

Η συγκεκριμένη τροποποίηση είναι μία δεύτερη ευκαιρία στο κωμικό σίριαλ, προκειμένου να δουν τα στελέχη αν μπορεί να κερδίσει περισσότερο κοινό. Σε περίπτωση που δεν επέλθουν τα προσδοκόμενα αποτελέσματα, θεωρείται πλέον δεδομένο ότι δεν θα πάρει το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Ειδήσεις σήμερα

Ελένη Μενεγάκη: Η ζωή εκτός τηλεόρασης μέσα από φωτογραφίες

Σταύρος Ζαλμάς: «Είχα stalker, χτυπούσε το τηλέφωνο και έκλαιγα»

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]