Αθήνα Καιρός

Open: Παραιτήθηκε ο αρχισυντάκτης της εκπομπής της Μάριον Μιχελιδάκη -Το παρασκήνιο και η αντίδραση της παρουσιάστριας

3 λεπτά
Open: Παραιτήθηκε ο αρχισυντάκτης της εκπομπής της Μάριον Μιχελιδάκη -Το παρασκήνιο και η αντίδραση της παρουσιάστριας

Νέα αποχώρηση από το Open, με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής "Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον", Γιάννη Καφάτο, να αποτελεί παρελθόν. Σημειώνεται πως η εκπομπή σημειώνει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και ως εκ τούτου είναι σχεδόν απίθανο να πάρει "πράσινο φως" για να συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο δημοσιογράφος ξαφνικά χθες υπέβαλε την παραίτησή του από την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, μια παραίτηση που προκάλεσε εντύπωση καθώς ήρθε ένα μήνα πριν το φινάλε της σεζόν και της αυλαίας της εκπομπής για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Breakfast@Star”, στην εκπομπή υπήρχαν εδώ και καιρό διαφωνίες μεταξύ του αρχισυντάκτη και της παρουσιάστριας. Οι διαφωνίες τους αφορούσαν στη δομή και στο περιεχόμενο της εκπομπής καθώς η Μάριον Μιχελιδάκη, εκτός από παρουσιάστρια του “Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον”, είχε και την επιμέλεια της εκπομπής.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Μαίρη Αργυριάδου, η οποία κατά την περσινή σεζόν συνεργαζόταν με την εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον”, ο αρχισυντάκτης Γιάννης Καφάτος επιθυμούσε η εκπομπή να έχει infotainment ύφος ενώ η Μάριον Μιχελιδάκη επιθυμούσε να υπάρχει μεγαλύτερο ποσοστό ενημερωτικών θεμάτων.

Η αντίδραση της Μάριον Μιχελιδάκη: “Έχω αιφνιδιαστεί και λυπάμαι”

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τη Μάριον Μιχελιδάκη και της ζήτησαν να σχολιάσει την παραίτηση του αρχισυντάκτη της. Η παρουσιάστρια άφησε αιχμές για τον πρώην συνεργάτη της καθώς όπως τόνισε, έγινε γνωστό ότι αποχωρεί λίγη ώρα πριν βγει η εκπομπή στον αέρα.

“Αιφνιδιαστήκαμε σήμερα το πρωί πραγματικά. Δεν ήξερα τίποτα. Με αιφνιδίασε. Ελπίζω να είναι καλά. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι προσωπικοί λόγοι που τον οδήγησαν σε μια παραίτηση ένα μήνα πριν τελειώσει η εκπομπή. Ήταν βασικός μου συνεργάτης. Ήμασταν κάθε μέρα μαζί επί πάρα πολλές ώρες. Δεν μπορώ να μιλήσω για δημοσιεύματα γιατί δεν ξέρω τι λέγεται. Εγώ ξέρω ότι πραγματικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και με λυπεί. Ελπίζω να είναι καλά. Σήμερα το πρωί το ανακοίνωσε. Δεν είχα καν τη δυνατότητα να μιλήσω μαζί του.




Ειδήσεις σήμερα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ξεκίνημα περιοδειών από τη «γαλάζια» Κρήτη

ΣΥΡΙΖΑ: Η επίθεση ντροπή Τσίπρα στους ψηφοφόρους της ΝΔ και ο εμφύλιος για τη διαδοχή

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]