Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι η πιο πρόσφατη περίπτωση μιας ολοκληρωμένης παρουσίας, με εμπειρία στις πλάτες της, που θεωρήθηκε από τον ίδιο διάδοχος. Με μαεστρία κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του καθημερινού μαγκαζίνο, αλλά και στις μικρές προστριβές που δημιουργήθηκαν.
Πολυτάραχη ήταν η σχέση του Γιώργου Παπαδάκη με την Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία είχε αποχωρήσει από την εκπομπή σε κακό κλίμα. Η ίδια έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: «Το “διαζύγιο” ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου δεν μου έκανε εντύπωση. Ο Γιώργος είναι one man band, δεν έχει συμπαρουσιαστές, του αξίζει να είναι εκεί. Εγώ τσακώθηκα με τον Γιώργο κι έφυγα. Κανείς δεν μπορεί να φτάσει εκεί που είναι αυτός».
Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι επίσης μία παρουσιάστρια που πέρασε από το πλευρό του μετρ… Γιώργο Παπαδάκη. «Το ξεκίνημα μου και την είσοδο μου στην ιδιωτική τηλεόραση την οφείλω στη γυναίκα του Γιώργου Παπαδάκη. Είχε έρθει ο Γιώργος στη Θεσσαλονίκη για να επιλέξει μία συνεργάτιδα και είχε έρθει με την Τίνα. Είδαν κάποιες άλλες κοπέλες, είδαν και μένα και πολλά χρόνια μου εκμυστηρεύτηκε η Τίνα το εξής: “Γιώργο, την Χατζηβασιλείου με κλειστά μάτια” του είπε. Είχα πάρα πολύ άγχος όσον αφορά το τι θέμα θα έβγαζα κάθε μέρα από την Θεσσαλονίκη και κάθε απόγευμα μιλούσαμε κανά δίωρο, του πρότεινα 10 θέματα και μου απέρριπτε τα 11. Κάπως έτσι συνεχιζόταν επί εννέα χρόνια η ζωή μου στο Καλημέρα Ελλάδα», είχε πει η ίδια η Βίκυ.
Όσο κι αν πολλοί δεν θυμούνται, ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ο άνθρωπος που καλωσόρισε στην ιδιωτική τηλεόραση και την Τατιάνα Στεφανίδου. Συγκεκριμένα, από το 1994 έως το 1996, η Τατιάνα παρουσίαζε τα δελτία ειδήσεων δίπλα στον Τέρενς Κουίκ ενώ ήταν και συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα.
Ράνια Θρασκιά, Ντόρα Κουτροκόη, Χρύσα Φώσκολου, έκαναν επίσης το πέρασμά τους από την πρωινή εκπομπή του Αμαρουσίου με την τελευταία και πιο νεαρή σε ηλικία να δηλώνει μετά την αποχώρησή της: «Ο Γιώργος είναι αυστηρός, απαιτητικός, ενημερωμένος για όλα και αυτό με βοήθησε να γίνω και εγώ απαιτητική, πρώτα με τον εαυτό μου και μετά με τους συνεργάτες μου. Έμαθα να είμαι συνεπής, να ακούω τι έχουν να μου πουν οι τηλεθεατές και να βλέπω την επικαιρότητα από όλες τις πλευρές της».
Ο Γιώργος Παπαδάκης και τα κορίτσια του!
H Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε, τη Δευτέρα, στο στούντιο του Καλημέρα Ελλάδα.
«Με έμαθες να κολυμπάω στον ωκεανό, με έμαθες τι θα πει εκπομπή, ένα τεράστιο σχολείο. Με έμαθες τι θα πει αμεσότητα, να επικοινωνώ με τον κόσμο που αυτό τότε, εκείνα τα χρόνια, ήταν πολύ πιο πολύτιμο απ’ ότι σήμερα, ήταν πολύ πιο δύσκολο να πάρει κανείς αυτή την εμπειρία. Ένα τεράστιο ευχαριστώ, γιατί σου οφείλω πολλά», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στον Γιώργο Παπαδάκη.
Ειδήσεις Σήμερα
Γιώργος Παπαδάκης: Βαρύ το κλίμα στον ΑΝΤ1 – Δάκρυα και συγκίνηση για τη μεγάλη αποχώρηση
Ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το «Καλημέρα Ελλάδα»

