Αθήνα Καιρός

Ο ANT1 παίζει σκληρά το παιχνίδι φέτος – «Κλείδωσε» η Καραβάτου, τι άλλο ετοιμάζει

5 λεπτά
Ο ANT1 παίζει σκληρά το παιχνίδι φέτος – «Κλείδωσε» η Καραβάτου, τι άλλο ετοιμάζει

Το πρωί της Τετάρτης, ο ANT1 ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καραβάτου.

«Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την επιτυχημένη συνεργασία του με την Κατερίνα Καραβάτου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο, τον επαγγελματισμό, την αμεσότητα και τη συναισθηματική της ευφυΐα, έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω το δυνατό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού. Με πολυετή πορεία στην τηλεόραση και ξεχωριστό επικοινωνιακό χάρισμα, η Κατερίνα Καραβάτου προχωρά μαζί με τον ΑΝΤ1 με κοινό στόχο την ποιοτική και σύγχρονη ψυχαγωγία», αναφέρεται.

Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για το Β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν, κρατώντας όμως κλειστά τα χαρτιά της για τη ζώνη που θα αναλάβει. Οι πρώτες πληροφορίες την θέλουν να συζητά είτε για τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, είτε για κάποιο βραδινό φορμάτ. Άλλωστε, είναι μία προσωπικότητα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα!

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ο ANT1 παίζει σκληρά το παιχνίδι φέτος

Στο κανάλι του Αμαρουσίου, η Ζέτα Μακρυπούλια θα πάρει θέση και στο βραδινό πρόγραμμα με ένα σόου που ήδη έχει συζητηθεί. Το «Moments of your life» θα είναι μια υπερπαραγωγή με καλεσμένους προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος, της μουσικής και όχι μόνο. Οι καλεσμένοι θα μοιράζονται σημαντικές στιγμές από τη ζωή τους, σε ένα επεισόδιο που θα συνδυάζει συγκίνηση, αναμνήσεις κι εκπλήξεις.

Παράλληλα, αναμένουμε και την πρεμιέρα του «Dragons’ Den», με τον Σάκη Τανιμανίδη, που έχει ήδη γυριστεί.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Η σειρά που θα συζητηθεί

Η νέα δραματική σειρά «Ο Δικαστής», βασισμένη στο βραβευμένο σίριαλ «Your Honor», κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, στις 21.00, με διπλό επεισόδιο.

Ένας έγκριτος δικαστής, ο Πέτρος Δημητρίου, έρχεται αντιμέτωπος με τον Νόμο και το οργανωμένο έγκλημα, όταν ο γιος του, Άλκης, προκαλεί ένα τροχαίο ατύχημα και εγκαταλείπει το θύμα, γόνο μιας διαβόητης οικογένειας του υποκόσμου, που έχει ως «αρχηγό» τον Μανώλη Σταβέρη. Ανάμεσα στο καθήκον και το πατρικό ένστικτο, ο δικαστής καλείται να επιλέξει: τη Δικαιοσύνη ή το παιδί του.
Μέχρι πού θα φτάσει για να το σώσει;

Δύο οικογένειες, δύο κόσμοι, μία μοιραία σύγκρουση Η οικογένεια του δικαστή, Πέτρου Δημητρίου, ζει με οδηγό τον Νόμο και τη Δικαιοσύνη. Με αρχές, ευθύνη και βαθιά πίστη στο σωστό, είναι το πρόσωπο της ηθικής σε έναν κόσμο που ολοένα και περισσότερο θολώνει τα όριά του. Απέναντί τους, η οικογένεια του Μανώλη Σταβέρη, που κινείται μέσα στο σκοτάδι του υποκόσμου, με τη δύναμη της παρανομίας και της εξουσίας χωρίς όρια. Δύο αντίθετες ζωές, δύο δυνάμεις που δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Όταν οι δρόμοι τους συναντηθούν, η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη.

Ειδήσεις Σήμερα

Δημοσκόπηση Interview: Χωρίς απώλειες η ΝΔ στο 23,8% – Το «χάος» προηγείται στο δίλημμα «Μητσοτάκης ή χάος»

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]