Οι δύο παρουσιαστές αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές, τους συνεργάτες και τη δημόσια τηλεόραση, κάνοντας λόγο για μια περίοδο γεμάτη δημιουργία, αγάπη και «ευγνωμοσύνη».
«Φτάσαμε λοιπόν στο τέλος και όπως κάθε αποχαιρετισμός είναι και λίγο δυσάρεστος, είναι και στενάχωρος, είναι και ευχάριστος με την έννοια ότι τελειώνει μια εποχή», είπε αρχικά ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να συμπληρώνει: «Ε, όταν τελειώνει μια εποχή, αρχίζει μια άλλη».
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ευχαρίστησε την ομάδα της εκπομπής, τονίζοντας πως η φετινή σεζόν ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή. «Ήτανε μια πολύ ωραία σεζόν, υπέροχη, δημιουργική, χαρούμενη, συναινετική. Φέτος νομίζω ήταν μια χρονιά που ήμασταν λίγο περισσότερο κοντά ο ένας στον άλλον», ανέφερε.
Ιδιαίτερα συγκινημένη, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μίλησε για την ευγνωμοσύνη που νιώθει απέναντι στους ανθρώπους της ΕΡΤ. «Νιώθω ευγνωμοσύνη, όπως πάντα. Νιώθουμε απέραντη ευγνωμοσύνη. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τη διοίκηση της ΕΡΤ, ευχαριστούμε όλη την ΕΡΤ, το Ραδιομέγαρο εδώ στην Κατεχάκη, τα παιδιά που είναι εδώ κάτω και γίνανε και φίλοι μας. Έχουμε κάνει φίλους εδώ», είπε χαρακτηριστικά.
Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος αποχαιρέτησαν την ΕΡΤ
Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε ακόμη όλους τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες, σημειώνοντας πως ήταν εκείνοι που φρόντιζαν καθημερινά ώστε η εκπομπή να βγαίνει «αξιοπρεπής και στην ώρα της».
«Είναι μια σωστή λέξη, Νάνσυ, η λέξη “ευγνωμοσύνη”. Και είναι μια λέξη που εγώ θα ήθελα να είναι η τελευταία λέξη που μένει», συμπλήρωσε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.
Απευθυνόμενη στο τηλεοπτικό κοινό, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ανέφερε: «Κυρίως να ευχαριστήσουμε τους τηλεθεατές μας. Πραγματικά εσείς είστε το Στούντιο 4. Το Στούντιο 4 είναι άνθρωποι, πολλοί άνθρωποι ευτυχώς. Είστε πολλοί και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όλη αυτή την αγάπη που μας δώσατε».
«Εμείς θα τα ξαναπούμε, γεια σας», είπε κλείνοντας ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ολοκληρώνοντας έτσι το τελευταίο «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ.

![Λύγισαν Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλος: Η τελευταία φορά που είδαν την Γωγώ Μαστροκώστα [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/05/stountio-4-150x150-jpg.webp)