Νέστορας και Λευτέρης έβαλαν τα δυνατά τους, ετοιμάζοντας ένα απαιτητικό και πρωτότυπο μενού 4 σταδίων. Λίγο πριν την ολοκλήρωση της δοκιμασίας, η παραγωγή έφερε στο πλατό τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με τα οποία είχαν να ειδωθούν έξι ολόκληρους μήνες. Οι δύο παίκτες δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους, πέφτοντας στις αγκαλιές τους.
Ο Νέστορας είχε στο πλευρό του τον αδερφό του, Κωνσταντίνο, με τον οποίο έχει έναν πολύ ιδιαίτερο δεσμό. «Βλέπω την αδερφή μου, μία κούκλα όπως τη θυμόμουν, βλέπω και τον αδερφό μου και “παθαίνω”. Έχω να τον δω έξι μήνες, είναι η αδυναμία μου και η μεγαλύτερη πηγή δύναμης που έχω… Μακάρι να μπορούσα να του έχω προσφέρει πολλά περισσότερα», εξομολογήθηκε.
MasterChef: Ποιος είναι ο Νέστορας
Ο Νέστορας γεννήθηκε και ζει στον Πειραιά και η οικογένειά του διατηρεί ψαροταβέρνα στην Καστέλα. Αν και τελείωσε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ήξερε ήδη πως η μαγειρική είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει.
Δηλώνει φιλότιμος, κοινωνικός και πολύ πειθαρχημένος, αφού ήταν ανάμεσα στους καλύτερους μαθητές στη μαγειρική σχολή, που φοίτησε. Έχει μεγάλη αδυναμία στον μικρότερο αδελφό του, τον Κωνσταντίνο, τον οποίο υπεραγαπάει.
Ειδήσεις Σήμερα
Προϋπολογισμός: Στα 5,34 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα στο 5μηνο – Στα 28,97 δισ. τα καθαρά έσοδα

