Αθήνα Καιρός

Maestro: Η Χάρις Αλεξίου στους Παξούς για τα γυρίσματα της 2ης σεζόν [Εικόνες]

2 λεπτά
Maestro: Η Χάρις Αλεξίου στους Παξούς για τα γυρίσματα της 2ης σεζόν [Εικόνες]

Maestro: Μετά το τέλος της πρώτης σεζόν της σειράς η Χάρις Αλεξίου είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με το cast της σειράς

Το “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που βρέθηκε στο πρόγραμμα του Netflix, τόσο για το σενάριο και τη φωτογραφία του, όσο και για τις ικανότητες των συντελεστών του.

Maestro: Η Χάρις Αλεξίου στους Παξούς για τα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Λίγο πριν ξεκινήσει η προβολή της δεύτερης σεζόν στο Netflix, η Χάρις Αλεξίου, η οποία στη σειρά υποδύεται τη Χάρις, μία γυναίκα με ταλέντο στο τραγούδι που δεν κατάφερε να ακολουθήσει τα όνειρά της και να κάνει καριέρα στη μουσική, ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία κοιτάζει έντονα την κάμερα.

Η λήψη είναι από το νησί των Παξών και η αγαπημένη ερμηνεύτρια σε αυτή φορά τα γυαλιά της και ένα φόρεμα σε υπέροχο μπλε χρώμα. Η ίδια φωτογραφία ανέβηκε και στον επίσημο λογαριασμό της σειρά στο Instagram με τη λεζάντα να λέει: «Στο κέντρο με τη Χάρις Αλεξίου #behindthescenes».

Μετά το τέλος της πρώτης σεζόν της σειράς η Χάρις Αλεξίου είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με το cast της σειράς, στην οποία ευχαριστούσε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τους συνεργάτες της για τις όμορφες στιγμές που έζησε μαζί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα επεισόδια έχουν ήδη ολοκληρωθεί και σειρά έχουν τα επόμενα, τα οποία θα περιλαμβάνουν πλάνα τόσο από τους Παξούς, όσο και από την Αθήνα.

Ειδήσεις σήμερα

Τροχαίο στη Λιβύη: Οι θεωρίες περί συνωμοσίας και τρία σοβαρά λάθη

Μαρία-Αννα Τσίγκα: Σήμερα το τελευταίο αντίο – Ερευνα για το θάνατο δόκιμης πλοιάρχου

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]