Αθήνα Καιρός

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεσπά κατά του Γιώργου Λιάγκα – «Λέει πάρα πολλά ψέματα… Θλίβομαι»

5 λεπτά
Κατερίνα Καινούργιου: Ξεσπά κατά του Γιώργου Λιάγκα – «Λέει πάρα πολλά ψέματα… Θλίβομαι»

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι μόνο τηλεοπτικοί αντίπαλοι.... Πολλές φορές, έχουν ρίξει πυρά ο ένας προς τον άλλον με τις δηλώσεις τους να συζητιούνται. Τώρα, τα αίματα ανάβουν ξανά και η ξανθιά παρουσιάστρια μίλησε με έντονο ύφος στον αέρα της εκπομπής της.

«Η Αγγελική στα ζώδια είπε “αγαπητέ Ταύρε, θα ειπωθούν πολλά και τα περισσότερα θα είναι ψέματα”. Θα απαντήσω κι εγώ, γιατί ακούγονται πολλά γενικότερα, όταν είναι η ώρα να απαντήσω», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν μπει στο θέμα.

«Αυτές τις μέρες γενικότερα βάλλομαι από παντού με πάρα πολλά ψέματα και αυτό που με θλίβει πιο πολύ είναι ότι η ανταγωνιστική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα λέει πάρα πολλά ψέματα και συγκεκριμένα ο ίδιος», ανέφερε εμφανώς ενοχλημένη.

«Να πω σε αυτό το σημείο ότι σε δύσκολες στιγμές του, όπως η υπόθεση Μπάλντοκ ή πέρσι με τη Μαρία Κορινθίου, από σεβασμό στον απέναντι δεν τα έπαιξα ποτέ στην εκπομπή. Αυτοί επιλέγουν αυτόν τον τρόπο. Δεν πειράζει, ο κόσμος καταλαβαίνει και κρίνει, απλώς καλό θα ήταν ο ίδιος ο Γιώργος να πάρει εμένα τηλέφωνο για να δει τι ισχύει και τι όχι. Δέχομαι να μην αρέσω σε πολύ κόσμο, να διαφωνούν μαζί μου σε πολλά, αλλά τον επαγγελματισμό μου δεν τον διαπραγματεύομαι», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ALPHA.


Κατερίνα Καινούργιου – Η αλήθεια για τα καλλιστεία

«Μέσα Οκτώβρη επικοινώνησε μαζί μου ο επιχειρηματίας μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη και τον Πάνο Ζήνα και μου πρότειναν να παρουσιάσω τα καλλιστεία, μου έδειξαν μάλιστα και κάποια στενά φορέματα που θα έβαζα. Τους είπα: με μεγάλη μου χαρά. 30 του Οκτώβρη παίρνω τηλέφωνο τον επιχειρηματία και δεν το σηκώνει.

Στέλνω στον Πάνο Ζήνα, έχω και τα μηνύματα, και του λέω ότι έχει προκύψει ένα οικογενειακό πρόβλημα και επειδή εγώ είμαι σε μία θεραπεία και είμαι αρκετά πρησμένη – επειδή με ρωτάτε για την κοιλίτσα μου αν είμαι έγκυος, δεν είμαι – του είπα ότι δεν θα μπορέσω», περιέγραψε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου για το παρασκήνιο πίσω από τα φετινά καλλιστεία.

«Ο άνθρωπος μου είπε ότι το κατανοεί απόλυτα, μίλησα και με τον επιχειρηματία και δεν έχει κανένα θέμα. Δεν έχω κακές σχέσεις με τον Νίκο, δεν θα ανακοινώσω εγώ αν θα συνεχίσω με τον ALPHA ή όχι, αυτά θα τα πει ο σταθμός.

Θλίβομαι που πολλοί πάνε να με βγάλουν αχάριστοι και αντιεπαγγελματία. Ένας να βρεθεί να πει ότι δεν είμαι επαγγελματίας να έρθει να τα πει μπροστά μου», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Κατερίνα Καινούργιου, δίνοντας την πάσα στον Στέφανο Κωνσταντινίδη να παρουσιάσει το ρεπορτάζ για την έκτακτη αποχώρηση του Νίκου Κοκλώνη από την παρουσίαση των καλλιστείων.

Ειδήσεις σήμερα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι αποκάλυψε για την περιβόητη βραδιά των καλλιστείων – Ο Κοκλώνης και το παρασκήνιο

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]