Θέλει να γίνει ο θηλυκός Ευτύχης Μπλέτσας

Η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζει διπλή τηλεοπτική παρουσία στο Epsilon

21/06/18 • 12:37 | UPD 21/06/18 • 12:37

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι αφορά στην εκπομπή που η Δέσποινα Βανδή θέλει να κάνει περισσότερο από το X-Factor.

Το πρόσφατο τηλεοπτικό της παρελθόν δικαιολογεί απόλυτα την επιλογή του Epsilon για το ένα πρόγραμμα. Αυτό που ξαφνιάζει είναι ότι η Δέσποινα Βανδή έχει προτείνει ακόμα ένα κόνσεπτ στο κανάλι. Κάτι που θα την περάσει από τον χαρακτηρισμό «τραγουδίστρια» στον χαρακτηρισμό «παρουσιάστρια» για τα καλά.

Έχοντας υπάρξει στην κριτική επιτροπή του The Voice και του Rising Star, η τραγουδίστρια θέλει να κάνει το επόμενο βήμα. Γι΄αυτό συζητάει με το Epsilon για την παρουσίαση του X-Factor που από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν του ανήκει. «Ναι, δεν έχει κλείσει τίποτα ακόμα. Είμαστε σε συζητήσεις με το Epsilon, θα δούμε» απάντησε σε ερώτηση που της έγινε από το περιοδικό Down Town.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι όμως αφορά στην εκπομπή που η ίδια θέλει να κάνει περισσότερο από το X-Factor. Να ταξιδεύει στην Ελλάδα και ίσως στο εξωτερικό, και να κάνει ένα κράμα Κυριακής στο Χωριό και Happy Traveler του Ευτύχη Μπλέτσα.

Χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή απάντησε:

«Ναι, το ταξίδι είναι η αφορμή για να γνωρίσουμε πράγματα. Τόσα χρόνια στις διακοπές μου άρεσε να ανακαλύπτω τόπους. Θυμάμαι παλιά στη Μήλο, όταν έκανα το video clip, όλοι με ρωτούσαν ποιο είναι αυτό το μέρος. Δεν ήξεραν τη Μήλο. Μέσα από τις εικόνες που δείξαμε με τον Κώστα Καπετανίδη, άρχισαν να μιλούν γι’ αυτή. Κάπως έτσι θα είναι η εκπομπή. Και θέλω την επαφή με τους ανθρώπους του κάθε τόπου, δηλαδή οι πρωταγωνιστές θα είναι ο τόπος και οι άνθρωποι. Εγώ απλώς θα είμαι εκεί και θα συμμετέχω στην ιστορία τους. Θες να το πεις απλοϊκά ταξιδιωτική; Δεν είναι ακριβώς αυτό που του ταιριάζει. Είναι η Ελλάδα μέσα από τα δικά μου μάτια.»

Εμείς θα θέλαμε να προσθέσουμε δύο πράγματα. Πρώτον, είναι λογικό να θέλει να το γυρίσει στην παρουσίαση μιας και τα τελευταία τραγούδια που έχει βγάλει πήγαν άπατα και δεν ακούγεται πλέον πουθενά στα ραδιόφωνα. Δεύτερον, αν παρουσιάσει έστω μία από τις 2 εκπομπές και γίνει και το ιμιτασιόν Στην Υγειά Μας του Ρέμου στον Alpha, οι παρουσιαστές τι θα γίνουν; Θα πάνε στις πίστες να τραγουδάνε;