Αθήνα Καιρός

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής – Ράγισε καρδιές ο πατέρας θύματος

3 λεπτά
Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής – Ράγισε καρδιές ο πατέρας θύματος

Το δράμα στα Τέμπη και οι συγγενείς των ανθρώπων, που χάθηκαν, ραγίζουν καρδιές. Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας είχε σε τηλεφωνική επικοινωνία τον Χρήστο Χούπα, πατέρα ενός 28χρονου κοριτσιού για το οποίο αναμενόταν να γίνει ταυτοποίηση DNA.

«Είμαι στην Λάρισα στην αναμονή, σε ξενοδοχείο και περιμένω να μου τηλεφωνήσουν από την αστυνομία ότι ταυτοποιήθηκε μέσω DNA η σορός της κόρης μου. Να την παραλάβω στο κουτί. Δεν αντέχω άλλο πόνο! Όλοι εδώ έχουμε χάσει παιδιά, την αφρόκρεμα ενός λαού, τσάμπα και βερεσέ. Μπήκε στο τρένο το κορίτσι μου και το παίρνω στην κάσα. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω… Συγγνώμη που είμαι φορτισμένος. Αλλά μάλλον θα χαπακωθώ κι εγώ να είμαι πιο ήρεμος.Έχω άλλους δύο φοιτητές. Κατοικούν και τα τρία παιδιά στη Θεσσαλονίκη. Καταλαβαίνετε το σοκ που θα πάθουν τα αγόρια, όταν ανοίξουν την πόρτα και δουν τα ρούχα της αδελφής τους», είπε ο κ. Χούπας με τον παρουσιαστή και την ομάδα της εκπομπής να ξεσπούν σε κλάματα.

YouTube thumbnail

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας έβγαλε τον αδερφό της ο οποίος είπε ότι ταυτοποιήθηκε η σορός της πριν από λίγη ώρα. Ο Σεραφείμ Χούπας, μιλώντας στο Πρωινό, αποκάλυψε: «Η Ελπίδα ήταν 28 χρονών. Ταυτοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, είναι νεκρή. Πριν λίγο με παίρνει η αστυνομία τηλέφωνο και μου λέει ότι θα γίνει η κηδεία με δημοσία δαπάνη, αλλά θα τηρηθεί η εντολή να μην ανοιχτεί το φέρετρο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση.

Μιλούσε κάποιος υπεύθυνος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και έλεγε ότι λάθη έγιναν, λάθη γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται. Θα συνεχίσουν να γίνονται λάθη; Και θα στερούμε τη ζωή ανθρώπων κάθε φορά; Δεν θα μου δώσει κανείς τη ζωή της Ελπίδας πίσω. Η Ελπίδα και όλοι όσοι ήταν μέσα στο τρένο πλήρωσαν εισιτήριο κανονικότατα. Γιατί; Για να τους σκοτώσουν».

YouTube thumbnail

Ειδήσεις σήμερα

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανότερο να χωρίσουν τις επόμενες ημέρες

Μάθιου Μακόναχι: Παραλίγο δυστύχημα σε αεροπλάνο που επέβαινε η σύζυγός του

Τέμπη: Βαρύς θρήνος για γνωστό Έλληνα ηθοποιό – «Μισό σε βρήκανε στα συντρίμμια…»

Σάλος στο twitter με την Τατιάνα Στεφανίδου και τα Τέμπη

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]