Αθήνα Καιρός

Φως στο Τούνελ: Πρεμιέρα με νέο θρίλερ που προκαλεί ανατριχίλα

2 λεπτά
Φως στο Τούνελ: Πρεμιέρα με νέο θρίλερ που προκαλεί ανατριχίλα

Πρεμιέρα κάνει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου (23:10, Mega) η εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη.

Στο τρέιλερ της εκπομπής γίνεται λόγος για ένα μυστήριο που κόβει την ανάσα και ένα θρίλερ που παίχτηκε στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια, ενώ υπάρχει και η αποκάλυψη με έναν αθέατο μάρτυρα που είδε μέσα στη νύχτα τον παράξενο «επισκέπτη».

Το νέο μυστήριο σοκάρει, όπως αναφέρει και το μήνυμα στη λεζάντα του βίντεο που δημοσιεύθηκε στο instagram. Όσο για το τηλεοπτικό τρέιλερ, εκεί εμφανίζεται η Αγγελική Νικολούλη στην ταράτσα ενός κτιρίου στο κέντρο της πόλης, λέγοντας πως «αυτή η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία για την εξιχνίαση. Δεν χωράνε λάθη».

YouTube thumbnail

Ειδήσεις σήμερα

Σταύρος Σαράφης: Πέθανε ο θρύλος του ΠΑΟΚ – Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]