Όπως έχει γίνει γνωστό, οι άνθρωποι του καναλιού έχουν αρχίσει τις επαφές με πρώην συμμετέχοντες του Survivor που έχουν αποδείξει την αγωνιστικότητά τους.
Τα πρώτα ονόματα κλείδωσαν και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα στο μαγκαζίνο Καλοκαίρι Παρέα, τις υπογραφές τους σε υπεύθυνες δηλώσεις συμμετοχής έβαλαν ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος μάλιστα έχει ξεκινήσει σκληρές προπονήσεις για να είναι έτοιμος, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Εύη Σαλταφερίδου.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η παραγωγή έχει προσεγγίσει και τους Ηλία Γκότση, Ηλία Μπόγδανο, Σάκη Κατσούλη, Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου. Το ποσό που θα λαμβάνουν οι παίκτες είναι 5.000 ευρώ την εβδομάδα.
Exathlon: Οι επικρατέστεροι παρουσιαστές
Οι δύο επικρατέστεροι παρουσιαστές για το Exathlon είναι ο Γιώργος Λέντζας και ο Γιώργος Καράβας. Πρόκειται για δύο πρόσωπα όμορφα και ανατρεπτικά, με τον πρώτο να είναι συνδεδεμένος με ταξιδιωτικά πρότζεκτ και τον δεύτερο με ριάλιτι μόδας όπως το GNTM και το My style rocks.
Ειδήσεις Σήμερα
Eurovision: Όσα ετοιμάζει η ΕΡΤ για τη συμμετοχή μας το 2026

