Ο Μάριος, επαγγελματίας θηριοδαμαστής, απέδειξε ότι μπορεί να “δαμάσει” και τον πιο σκληρό τραπεζίτη του ελληνικού τηλεπαιχνιδιού Deal, κερδίζοντας την μεγαλύτερη προσφορά της χρονιάς – 32.000 ευρώ!
Το κοινό καθηλωμένο, ο τραπεζίτης απορημένος και ο παρουσιαστής Γιώργος Θαναηλάκης… σχεδόν άφωνος! Ο Μάριος μπήκε στο πλατό με σιγουριά και αποφασιστικότητα. «Ήρθαμε για να παίξουμε», δήλωσε με χαμόγελο πριν ξεκινήσει την εντυπωσιακή του πορεία.
Αφαιρώντας στρατηγικά τα μικρά ποσά – ακόμα και το ένα λεπτό – κράτησε ζωντανά τα «χρυσά» κουτιά με τις 20.000 και 70.000 ευρώ. Όταν ήρθε η πρώτη σοβαρή προσφορά από τον τραπεζίτη, 20.000 ευρώ, ο Μάριος δεν λύγισε. Εμπιστεύτηκε τη γυναίκα του που τον εμψύχωσε να συνεχίσει — και αποδείχθηκε… προφητική!
Με το ρίσκο να χτυπάει κόκκινο, πέταξε εκτός τα 50 ευρώ και κράτησε τα μεγάλα ποσά ζωντανά. Ο τραπεζίτης αναγκάστηκε να σηκώσει λευκή σημαία και να προσφέρει το εντυπωσιακό ποσό των 32.000 ευρώ – πρόταση που ο Μάριος αποδέχτηκε με δύο αποφασιστικά χτυπήματα στο κουτί του!
Αποχωρώντας από το πλατό με 32.000 ευρώ στο χέρι, ο Μάριος δεν κέρδισε απλώς χρήματα – κέρδισε τον θαυμασμό όλων με την ψυχραιμία, το ρίσκο και την αυτοπεποίθησή του.
Ειδήσεις Σήμερα
- Χάος στις πτήσεις: Ακυρώθηκαν 40 δρομολόγια γιατί… καθάρισαν καθίσματα με νερό
- Φοινικούντα: Την Κυριακή οι απολογίες των δύο υπόπτων για τη διπλή δολοφονία – Ερευνάται η εμπλοκή τρίτου ατόμου
- Μαρία Κορινθίου: Η απόφασή της να μην συνεργαστεί φέτος με τον Γιάννη Αϊβάζη
- Σοκ στα νότια προάστια: Δύο 16χρονοι έσπειραν τρόμο με 9 ένοπλες ληστείες – Συνελήφθησαν μαζί με τους γονείς τους
- Κουρμέντζα – ΟΠΕΚΕΠΕ: Με εντολή Τυχεροπούλου πληρώθηκαν τα δεσμευμένα ΑΦΜ μεταξύ αυτών και του Φραπέ

