Στο μέτωπο του ALPHA, το προσεχές διάστημα, έρχονται πολλά υποσχόμενες σειρές. Μία εξ’ αυτών θα είναι το «Σόι σου». Η αγαπημένη κωμωδία, που συνεχίζει να σαρώνει με τις επαναλήψεις της, επιστρέφει με νέα επεισόδια και πολλές εκπλήξεις. Ο Σάββας και η Λυδία, οι Χαμπέοι και οι Τριαντάφυλλοι, παίρνουν ξανά θέση και θα χαρίσουν γέλιο στους τηλεθεατές. Tα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και ο Ευθύμης Ζησάκης θα κάνει come back στο σίριαλ, όπως αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση στο Instagram. Ο ηθοποιός είχε αποχωρήσει, με τους σεναριογράφους τότε να τον δείχνουν ότι πάει ως γιατρός στην Αφρική. Η επανένωση, όμως, θα τον φέρει ξανά στη μικρή οθόνη και το ενδιαφέρον είναι έντονο.
Στη συχνότητα του ALPHA θα δούμε και τα νέα επεισόδια του σίριαλ «Ο Γιατρός». Ο Ανδρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) επιστρέφει στην καθημερινότητα της Παθολογικής Κλινικής, πιο αποφασισμένος από ποτέ να προσφέρει. Όμως αυτή τη φορά, η μεγαλύτερη μάχη του δεν δίνεται απέναντι στην ασθένεια. Δίνεται μέσα του. Η αναμέτρηση του Ανδρέα με το παρελθόν του φέρνει στο προσκήνιο βαθιά διλήμματα, ξεχασμένους έρωτες, κρυμμένα μυστικά και μια αλήθεια που μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Γιατί όταν η μνήμη επιστρέφει, τίποτα δεν μένει όπως πριν: Οι σχέσεις δοκιμάζονται, η αγάπη επαναπροσδιορίζεται, οι αλήθειες αποδομούνται. Ο Ανδρέας, μέσα από τις ιστορίες των ασθενών του, συνειδητοποιεί πως κάθε θεραπεία είναι κι ένα βήμα προς τη δική του λύτρωση.
Στην ΕΡΤ1, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη μυθοπλασία. Ένα από τα σημαντικότερα και πιο αγαπημένα έργα της ελληνικής λογοτεχνίας μεταφέρεται για πρώτη φορά στην TV από την ΕΡΤ, σε μια διεθνή συμπαραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών. «Η Μεγάλη Χίμαιρα», το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση, που σημάδεψε γενιές αναγνωστών, θα ζωντανέψει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1 και στο ERTFLIX μέσα από μια φιλόδοξη τηλεοπτική μεταφορά έξι επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη και σενάριο Παναγιώτη Ιωσηφέλη, προσφέροντας στο κοινό ένα συγκλονιστικό ταξίδι στα πάθη, τις αντιφάσεις και τα αδιέξοδα της ανθρώπινης ψυχής. Με φόντο τη δεκαετία του 1930, σε μια Ελλάδα που αλλάζει ραγδαία, ξεδιπλώνεται η ιστορία της Μαρίνας, μιας γυναίκας τολμηρής και ακαταμάχητης, ξένης σ’ έναν τόπο που δεν την αποδέχεται, αλλά και ξένης στον ίδιο της τον εαυτό. Πρόκειται για ένα έργο που, μέσα από μια βαθιά προσωπική διαδρομή, φωτίζει ζητήματα γυναικείας ταυτότητας, επιθυμίας και κοινωνικής καταπίεσης, με τρόπο τολμηρό και σύγχρονο. Η σειρά διαθέτει ένα εντυπωσιακό καστ, με τους Fotini Peluso, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Δημήτρη Κίτσο, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννο Περλέγκα, Καίτη Μανωλιδάκη, Δημήτρη Τάρλοου, Βάσω Ιατροπούλου, Κονδυλία Κωνσταντελάκη, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Γιώργο Μιχαλάκη, Νικόλα Χανακούλα, Γιώργο Φριντζήλα, Νικόλα Παπαγιάννη, Γιάννη Νταλιάνη, Χριστίνα Κυπραίου, Λεωνίδα Χρυσομάλλη, Ελισσαίο Βλάχο και άλλους σημαντικούς ηθοποιούς, να αναλαμβάνουν να ενσαρκώσουν τους πολυδιάστατους χαρακτήρες του Μ. Καραγάτση.
Η σειρά εποχής «Από ήλιο σε ήλιο» βασίζεται στη διλογία της Μαίρης Κόντζογλου που αποτελείται από τα μέρη «Αποσπερίτης» και «Ανέσπερος». Η ιστορία μεταφέρεται στην ΕΡΤ1 μέσα από το τηλεοπτικό σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Βασίλης Τσελεμέγκος και ο Χρήστος Αναγνωστόπουλος. Το σίριαλ αφηγείται πραγματικά γεγονότα και εστιάζει στην απεργία των μεταλλωρύχων της Σερίφου το 1916 – ένα ορόσημο στην ιστορία του εργατικού κινήματος. Με μυθοπλαστική προσέγγιση και ιστορική τεκμηρίωση, ζωντανεύει μια εποχή έντασης, αγώνων και προσωπικών ιστοριών. Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Μιχάλης Αεράκης, Αλέκος Συσσοβίτης, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Παναγιώτης Εξαρχέας, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρθίλια Σβάρνα, πρωταγωνιστούν.
Η μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων «Αύριο» του βραβευμένου σκηνοθέτη και δημιουργού Γιώργου Γκικαπέππα καταγράφει, σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, την αγωνιώδη διάσωση ενός ζευγαριού, που χάνεται σ’ έναν ποταμό στην Ελλάδα. Γυρισμένη σε φυσικό περιβάλλον, με υψηλό βαθμό δυσκολίας, η πρώτη ιστορία διάσωσης στην ελληνική τηλεόραση, είναι μια «χορογραφία επιβίωσης» και ένας ύμνος στον αγώνα για ζωή και στην αυτοθυσία των διασωστών που, παθιασμένοι για την ανθρώπινη ζωή και τη σωτηρία, είναι πάντα εκεί. Με τους Στεφανία Γουλιώτη, Χρήστο Λούλη, Θέμη Πάνου, Κίττυ Παϊταζόγλου, Φιντέλ Ταλαμπούκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Νίκο Αρβανίτη, Αλέξανδρο Μαυρόπουλο, Στέλιο Ξανθουδάκη, Νικολάκη Ζεγκίνογλου, Θάνο Τοκάκη, Κίμωνα Κουρή, κάθε σκηνή θα απογειωθεί.
Μια δυνατή ιστορία για την απώλεια, τον ξεριζωμό και τη δύναμη του ανθρώπου να συνεχίζει, ακόμα και μέσα από τις πιο σκοτεινές θάλασσες, ζωντανεύει η μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων, «Θάλασσες μας χώρισαν», που βασίζεται στο βιβλίο της Ιφιγένειας Τέκου, σε σενάριο της Σοφίας Σωτηρίου και σκηνοθεσία του Χρήστου Δήμα. Η αφήγηση αρχίζει το 1937 στην ιταλοκρατούμενη Σύμη, όταν ο θάνατος του μικρού γιου της οικογένειας Γεωργά τους αναγκάζει να ξεριζωθούν και να μεταναστεύσουν στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί, οι δύο αδελφές, η Παρασκευούλα και η Ελπίδα, δοκιμάζονται από τον έρωτα, τη ζήλια και μια απαγορευμένη σχέση που θα αλλάξει τη μοίρα τους. Η ιστορία εκτείνεται μέχρι την Αλεξάνδρεια και διατρέχει μεγάλες ιστορικές αναταραχές -από την άνοδο του Νάσερ έως τα Σεπτεμβριανά– και φωτίζει μια βαθιά προσωπική διαδρομή γεμάτη πόνο, προδοσία και πάθη. Υπάρχει θέση για την αληθινή αγάπη, που όλα τα υπομένει, που ξέρει να συγχωρεί και να θυσιάζεται; Πρωταγωνιστούν οι Κατερίνα Λέχου, Λεωνίδας Κακούρης, Γιάννης Κουκουράκης, Νεφέλη Κουρή, Χριστίνα Αλεξανιάν, Δήμητρα Ματσούκα, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Αθηνά Λιμπάντση.
Η νέα σειρά σατιρική της ΕΡΤ «TV Land» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρέλλου κα σενάριο Γιώργου Φειδά, που βασίζεται στο πρωτότυπο concept της Φρόσως Ράλλη, έρχεται και μας αποκαλύπτει όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στα παρασκήνια των σειρών στην TV. Μια εταιρεία παραγωγής προσπαθεί να κρατήσει στον αέρα με κάθε τρόπο την «Απαγορευμένη ηδονή», την καθημερινή σαπουνόπερα που κρατάει την επιχείρηση ανοιχτή και πληρώνει τις αμοιβές όλων. Όμως η πρωταγωνίστρια πλακώνεται με τον σεναριογράφο και προσπαθεί να εξοντώσει κάθε όμορφη γυναίκα που έρχεται να παίξει στη σειρά. Το «TV Land» φιλοξενεί guests από τον κόσμο της τηλεόρασης που υποδύονται χαρακτήρες της σειράς ή και τους εαυτούς τους…
Σε σενάριο Γιώργου Τελτζίδη και Κάτιας Παπαϊωάννου, και σε σκηνοθεσία Φίλιππου Τσίτου, η σειρά «Το τελευταίο νησί» διαδραματίζεται στο σήμερα. O Παύλος, ένας ταλαντούχος απόφοιτος Ιατρικής βλέπει τη ζωή του να αλλάζει δραματικά, ύστερα από την εμπλοκή του σ’ ένα αυτοκινητικό δυστύχημα, στο οποίο η Λίζα, συμφοιτήτρια και σύντροφός του από το λύκειο, θα χάσει τη ζωή της. Στην προσπάθειά του να επουλώσει τις πληγές του παρελθόντος, θα χτίσει μια καινούργια ζωή, ως γιατρός πια, σ’ ένα μικρό ακριτικό νησί. Η εμπλοκή του με τους ανθρώπους του νησιού, θα φέρει στην επιφάνεια στοιχειωμένα μυστικά, αποκαλύψεις και έρωτες, που θα διαταράξουν την ήσυχη και απομονωμένη του ζωή, υπενθυμίζοντάς του, ότι το παρελθόν μπορεί να σε βρει ακόμη και εκεί… Ανδρέας Κωνσταντίνου, Δανάη Σκιάδη, Θοδωρής Αθερίδης, Μαρία Καλλιμάνη, κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Τι θα δούμε στον ΑΝΤ1
Ο ΑΝΤ1 δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη… στο κομμάτι της μυθοπλασίας. Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, στις 21.00, πρεμιέρα κάνει μία πολλά υποσχόμενη παραγωγή, ο «Δικαστής». Βασισμένη στο βραβευμένο σίριαλ της TV «Your Honor» έρχεται στον σταθμό του Αμαρουσίου για να καθηλώσει. Η ιστορία εστιάζει σε έναν έγκριτο δικαστή, που έρχεται αντιμέτωπος με τον Νόμο και το οργανωμένο έγκλημα, όταν ο γιος του εμπλέκεται σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Η ζωή του Πέτρου Δημητρίου παίρνει αναπάντεχη τροπή όταν ο 19χρονος γιος του, Άλκης, τραυματίζει σοβαρά με το αυτοκίνητο έναν μοτοσικλετιστή και τον εγκαταλείπει. Το θύμα αυτού του ατυχήματος αποδεικνύεται ότι είναι γόνος μιας διαβόητης οικογένειας του υποκόσμου, που έχει γράψει τη δική της σκοτεινή ιστορία. Μιας οικογένειας που έχει το δικό της σύστημα Δικαιοσύνης και αναζητά τον ένοχο για να του αφαιρέσει τη ζωή. Αντιμέτωπος με τον αξιακό του κώδικα, το δίκαιο και το άδικο, το σωστό και το λάθος, ο δικαστής Δημητρίου εγκλωβίζεται σε μια σκληρή μάχη, όπου η «ζυγαριά» γέρνει προς το πατρικό ένστικτο. Αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να σώσει το παιδί του, ξεκινά την πιο επικίνδυνη διαδρομή της ζωής του. Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Νίκος Ψαρράς, Νικόλας Χαλκιαδάκης, Νάντια Σπηλιωτοπούλου, Αθηνά Ροδίτου, Νίκος Πουρσανίδης, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενώ ως γκεστ θα δούμε και τον μοναδικό Γιώργο Κωνσταντίνου.
Λίγες ημέρες μετά, την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στις 22.30, έρχονται τα «Παιχνίδια Εκδίκησης». Το ερωτικό δράμα, που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει και οι ήρωες γίνονται πιο αδίστακτοι από ποτέ. Γιατί η παρτίδα δεν τελείωσε, απλά αλλάζει στρατηγική. Στην ίδια σκακιέρα, τα πιόνια που απέμεναν σιωπηλά στις άκρες, τώρα προωθούνται στο κέντρο. Οι αξιωματικοί παίρνουν θέση στις διαγώνιες της αλήθειας και του ψέματος, ενώ οι πύργοι σηκώνουν τείχη αποκαλύψεων. Η βασίλισσα δεν συγχωρεί, επιστρέφει όμως στο παιχνίδι για να τα ανατρέψει όλα. Ο βασιλιάς, πλέον, κινδυνεύει. Τώρα, η κάθε κίνηση μετράει. Γιατί για κάποιους έρχεται η ώρα της τιμωρίας. Και για κάποιους άλλους, η ώρα της εκδίκησης. Στη νέα σεζόν της σειράς, η Μαρίνα, ο Άγης και η Μάγια θα καταλάβουν, με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι ο χρόνος των ψευδαισθήσεων τελείωσε. Οι μάσκες θα πέσουν, τα μυστικά θα αποκαλυφθούν, οι συμμαχίες θα αλλάξουν πρόσωπα και οι σχέσεις θα ισορροπήσουν πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί, που αυτή τη φορά δεν θα έχει δίχτυ ασφαλείας.
Η μεγάλη άφιξη, στη ζώνη των 20.00, είναι οι «Ράδιο Αρβύλα». Ο Αντώνης Κανάκης, εδώ και μήνες, βρισκόταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Όμως οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκαν και, πριν από λίγες ημέρες, βγήκε η επίσημη ανακοίνωση: «Ο ΑΝΤ1, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει πως και αυτήν τη σεζόν τα κορυφαία και αγαπημένα τηλεοπτικά προγράμματα “Ράδιο Αρβύλα”, “Boomers”, “Vinyλιο”, θα βρίσκονται αποκλειστικά στη συχνότητά του. Οι εκπομπές του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του, που εδώ και τρεις δεκαετίες είναι στην κορυφή, αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ιστορίας του ANT1 και όχι μόνο, καθώς επιδεικνύουν έναν μοναδικό συνδυασμό, ιδιαίτερα μεγάλης διάρκειας και επιτυχίας. Φέτος, το “Ράδιο Αρβύλα”, η σατιρική εκπομπή με την καυστική πολιτική ματιά και λόγο, επιστρέφει για 19η σεζόν. Οι “Boomers” έρχονται για 3η σεζόν, προσφέροντας μια πιο διασκεδαστική πλευρά της σάτιρας. Ενώ το “Vinylio”, στην 8η πλέον σεζόν του, θα μας ταξιδέψει με τα νοσταλγικά μουσικά και όχι μόνο, αφιερώματά του. Ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, αλλά και τους Κωστάκη και “Πασοκτσή”, επιστρέφουν όπως πάντα με τη χειμερινή ώρα, έτοιμοι να μας συντροφεύσουν με σάτιρα, άποψη, γέλιο και νοσταλγία, που τόσο τα έχουμε ανάγκη»…
Να σημειωθεί ότι, στο κανάλι του Αμαρουσίου, έχουν στη φαρέτρα τους και το «Dragons’ Den» ενώ τα στελέχη βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Κατερίνα Καραβάτου για νέα εκπομπή.
Το OPEN βάζει φωτιά στην TV
Την ερχόμενη Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου, στις 14.15, μία ψυχαγωγική εκπομπή παίρνει θέση στο πρόγραμμα του OPEN. Συγκεκριμένα, το νέο μαγκαζίνο της TV θα φέρει τον τίτλο «Ώρα για ψυχαγωγία» με παρουσιαστή τον Θανάση Πάτρα. Ο οικοδεσπότης, με την Άννα Ζηρδέλη και τον Γιώργο Κρικοριάν, έρχονται με το πλατύ τους χαμόγελο για να ζωντανέψουν τα μεσημέρια και να παρασύρουν στον δικό τους όμορφο, ανέμελο και φωτεινό κόσμο. «Αν δεν σου πέτυχε το φαγητό, αν γύρισες με χάλια διάθεση από τη δουλειά ή αν βαρέθηκες τις στενάχωρες ειδήσεις, η συντροφιά τους θα σε κερδίσει, στην πιο feelgood εκπομπή της χρονιάς. Εδώ δεν υπάρχει γκρίνια και άσκοπη βαβούρα, μόνο αισιοδοξία και μια μεγάλη παρέα! Στην κυριολεξία μία μεγάλη παρέα, αφού οι τηλεθεατές έχουν ξεκάθαρα ρόλο και τηλεοπτικό χρόνο στην εκπομπή! Ένα αβίαστο live tv therapy, με πολύ χιούμορ, όπου όλα πέφτουν στο τραπέζι προς συζήτηση και σχολιασμό», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Στο team θα βρίσκεται και η Ναταλία Ανδρικοπούλου για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.
Στο OPEN ετοιμάζουν και ένα βραδινό κόνσεπτ, με τέσσερις γυναίκες. Έλενα Χριστοπούλου, Σοφία Μουτίδου, Δάφνη Καραβοκύρη και Ελίνα Παπίλα, έχουν «κλειδώσει» και αναμένεται να σχολιάζουν θέματα κοινωνικά.
Στο ίδιο μέτωπο «ψήνεται» και μία εκπομπή το Σαββατοκύριακο, με κεντρικούς παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα. Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ότι ετοιμάζει και ένα σόου, ενώ πληροφορίες θέλουν και τη Μαρία Μπακοδήμου να συζητά για την επιστροφή του «Πιο αδύναμου κρίκου». Αν προχωρήσουν οι επαφές, θα μιλάμε για το comeback της στην TV μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ.
Τα νέα σίριαλ του MEGA και ο Λαζόπουλος
Το Μεγάλο κανάλι ετοιμάζει κι άλλες εκπλήξεις στη βραδινή ζώνη θέλοντας να «ζορίσει» τον ανταγωνισμό της TV. Έτσι, αναμένεται η πρεμιέρα της πολλά υποσχόμενης σειράς «Μια νύχτα μόνο». Σε σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη και σενάριο των Γιώργου Κρητικού και Στέλλας Βασιλαντωνάκη, αφηγείται μια συγκλονιστική ιστορία για την απώλεια, τη δύναμη και την αγάπη που «ανατέλλει» μέσα από το σκοτάδι, με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου.
Η Αρετή Τριανταφύλλου (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) είναι μια βραβευμένη αρχιτέκτονας, χήρα και μητέρα ενός 8χρονου αγοριού, το οποίο αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ζει αποκλεισμένη από την οικογένεια του συζύγου της και παλεύει, με μόνο σκοπό να προσφέρει στο παιδί της την ευκαιρία για ζωή. Υπερήφανη και με υψηλές ηθικές αξίες, θα αναγκαστεί να δεχτεί μια πρόταση που την πληγώνει, προκειμένου να σώσει τον γιο της.
Ο Οδυσσέας Χαριτάκης (Δημήτρης Λάλος) είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, ένας άνθρωπος ψυχρός και εσωστρεφής, καθώς πίσω από την αυστηρή εικόνα του κρύβεται ένας άντρας «σημαδεμένος» από την παιδική του ηλικία. Δεν εμπιστεύεται τις γυναίκες και δεν αφήνει κανέναν να τον πλησιάσει. Μέχρι τη στιγμή που μπαίνει στη ζωή του η Αρετή. Ο έρωτάς τους θα τον αναγκάσει να κοιτάξει τον εαυτό του κατάματα. Όταν η Αρετή ζητά ένα μεγάλο ποσό από την εταιρεία του, για να καλύψει τα ιατρικά έξοδα του παιδιού της, ο Οδυσσέας της προτείνει ως αντάλλαγμα, χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια, να περάσει μια νύχτα μαζί του. Αυτή η νύχτα ξεκινά ως συμφωνία, αλλά θα μετατραπεί σε έναν παράφορο έρωτα, που κανείς από τους δυο δεν θα μπορέσει να αρνηθεί.
Μία ακόμη μεγάλη παραγωγή, που διαφημίζεται εδώ και μήνες στην TV, είναι «Οι Αθώοι». Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του εμβληματικού πεζογραφήματος του Κωνσταντίνου Θεοτόκη «Κατάδικος» σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Ελένης Ζιώγα. Η ιστορία ξεκινά από τη στιγμή που μια ατιμασμένη γυναίκα βρίσκει καταφύγιο στο νησί της Κέρκυρας, προκειμένου να αναθρέψει τον γιο της, Γιάννο. Εκείνος, ευφυής και διεισδυτικός, μεγαλώνει στιγματισμένος, καθώς οι συγχωριανοί του τον αντιμετωπίζουν με καταφρόνια και καχυποψία ως «νόθο» και «ξένο». Στην καρδιά του γεννιέται το πιο αγνό συναίσθημα για ένα κορίτσι διαφορετικό από τα υπόλοιπα της εποχής του, τη Μαργαρίτα. Η ικανότητά της στα γράμματα, η εξυπνάδα και η ομορφιά της τη γεμίζουν με υπερηφάνεια, αλλά και με μια βαθιά ανάγκη για ανεξαρτησία. Τον περίτεχνο ηθογραφικό καμβά του Θεοτόκη συμπληρώνει ο Πέτρος, όμορφος και γοητευτικός, με έντονη ροπή προς τα πάθη και κυρίως τον παράφορο έρωτά του για τη Μαργαρίτα. Ενας γάμος από προξενιό οδηγεί σε φυγή τον Γιάννο και πλημμυρίζει τον Πέτρο με οργή και ζήλια. Οταν όλα μοιάζουν χαμένα, όταν η αγάπη γίνεται βάρος και η ελπίδα σκιά, μόνο η αλήθεια της καρδιάς μπορεί να δείξει τον δρόμο προς την εξιλέωση. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς εμφανίζονται οι Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Κώστας Νικούλι, Γιάννης Νιάρρος, Κίμων Κουρής, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Στάμος, Μαρία Καλλιμάνη, Ελένη Ζιώγα, Λουκία Μιχαλοπούλου, ενώ στον ρόλο του ερημίτη ο Χρήστος Καλαβρούζος.
Να σημειωθεί ότι το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» επιστρέφει στις 29 Οκτωβρίου. Το «Τσαντίρι» κάνει πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν στο νέο πρόγραμμα του σταθμού και υπόσχεται να προσφέρει ανάσα διασκέδασης στους πολίτες και να αναδείξει την τέταρτη διάσταση της επικαιρότητας: τη σατιρική, εκείνη που αποφορτίζει και ταυτόχρονα προβληματίζει.
Ειδήσεις Σήμερα
Κέιτ Μίντλετον-Ουίλιαμ: Έτοιμοι για το μεγάλο βήμα
![Ο Γιώργος Λιάγκας γίνεται «βασίλισσα» του καρναβαλιού με AI – Δείτε την επική αντίδρασή του! [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/01/new-phototastic-collage-7-scaled-e1769100752619-150x77.webp)
![«Σαββατοκύριακο Παρέα»: Η Κατερίνα Καραβάτου επιστρέφει με νέο πρωινό ραντεβού στον ANT1 [trailer]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/01/stigmiotypo-othonis-2026-01-22-164314-150x150-png.webp)