Αθήνα Καιρός

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανήκει στο ΣΚΑΪ – Ξεκινούν οι προετοιμασίες

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Η Ιωάννα Μαλέσκου ανήκει στο ΣΚΑΪ – Ξεκινούν οι προετοιμασίες
Η Ιωάννα Μαλέσκου ανήκει στο ΣΚΑΪ – Ξεκινούν οι προετοιμασίες

Το όνομά της είναι ιδιαίτερα γνωστό στην Κρήτη, ωστόσο το τελευταίο διάστημα απασχολεί πολύ περιοδικά και δημοσιογράφους για την περιβόητη μεταγραφή της. Η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελένη Μενεγάκη του νησιού, μετακομίζει στο ΣΚΑΪ για να αναλάβει τη δική της εκπομπή.

Τα χέρια έχουν δοθεί εδώ και καιρό, ενώ πριν λίγες ώρες έπεσαν και οι τελικές υπογραφές. Η ξανθιά καλλονή θα παρουσιάσει ένα δίωρο καθημερινό μαγκαζίνο, 12.00-14.00, που θα «μιλά» στις γυναικείες καρδιές. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τα μέσα Σεπτέμβρη, με τις προετοιμασίες να ξεκινούν άμεσα καθώς ο χρόνος «τρέχει» και τα στελέχη θέλουν να είναι όλα έτοιμα τη σωστή στιγμή.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]