Η Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ κι αυτό είναι το trailer

10/09/19 • 10:20 | UPD 10/09/19 • 10:20

Newsroom eleftherostypos.gr

Στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν που μας πέρασε, όλα έδειχναν ότι δεν θα συνεχίσει στον ΣΚΑΪ. Τα πλάνα του καναλιού για τον Λιάγκα, δεν της άφηναν χώρο στο καθημερινό πρόγραμμα κι η Τατιάνα Στεφανίδου είχε μάθει όλα αυτά τα χρόνια εκεί. Είχε συνηθίσει. Εν τέλει έμεινε στο κανάλι και αποδέχτηκε να πάει στην ίδια ζώνη, αλλά το Σαββατοκύριακο.

Αν δεν μας απατά η μνήμη μας, πρέπει να έχει να κάνει εκπομπή Σαββατοκύριακο από την εποχή του Γυάλινου Τοίχου ή του Φύλλου και Φτερό. Και γι΄αυτό δεν είμαστε απόλυτα βέβαιοι. Μπορεί κι αυτό να ήταν καθημερινό στο Alter.

Όπως και να έχει, είτε πρόκειται για την πρώτη της φορά είτε για πρώτη φορά μετά το 2001, η ουσία δεν αλλάζει. Είναι μια άλλη εποχή τηλεόρασης και σίγουρα ένα άγνωστο πεδίο για εκείνη. Η Τατιάνα Στεφανίδου μεταφέρει τη βασική ιδέα της εκπομπής που έκανε πέρσι στο Σαββατοκύριακο, αλλά σαφώς θα υπάρχουν προσθαφαιρέσεις που θα ταιριάζουν στη ζώνη και στο κοινό που βλέπει τηλεόραση αυτές τις μέρες.

Στο πρώτο trailer της εκπομπής η Τατιάνα είναι ομιλητικότατη…χωρίς να μιλά. Με τις εκφράσεις της δείχνει την ανυπομονησία της για την επάνοδό της.

Copy link
Powered by Social Snap