Δείτε το χιουμοριστικό trailer για την επιστροφή του Πρωινού με τη Φαίη Σκορδά

02/09/19 • 19:17 | UPD 02/09/19 • 19:17

Newsroom eleftherostypos.gr

Λίγες μέρες μετά το teaser που είχε αναρτήσει στο Instagram η Φαίη Σκορδά, ο ΑΝΤ1 κυκλοφόρησε όλο το trailer για το Πρωινό της νέας σεζόν.

Η Φαίη Σκορδά θα κάνει βραδινό. Αυτό μας έλεγε το πρώτο teaser που είχε κυκλοφορήσει, αλλά προφανώς καταλαβαίναμε όλοι μας ότι θα υπήρχε ένα plot twist που θα μας επανέφερε στην πραγματικότητα. Κι αυτό γιατί η Φαίη είναι ταγμένη πια στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και την μεθεπόμενη Δευτέρα επιστρέφει στους δέκτες μας από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μετά το μισό trailer, ήρθε και το ολόκληρο για να μας εξηγήσει τι συμβαίνει με τη Φαίη και το βραδινό. Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 θέλησαν να το πάνε σε μια χιουμοριστική προσέγγιση. Κάπως έτσι, έβαλαν όλη την ομάδα της Φαίης, που μπροστά από την κάμερα δεν αλλάζει, να σχολιάσουν την απόφαση του σταθμού. Ξαφνικά πέφτει μαύρο. Η εικόνα μας μεταφέρει στο κρεβάτι της Φαίης η οποία ξυπνάει από τον εφιάλτη.

Το μότο του trailer είναι «Μην πιστεύετε στα fake news. Να πιστεύετε μόνο στα Φαίη νιουζ». Και κάπως έτσι προετοιμάζονται στο Πρωινό για την επάνοδό τους στις 16 Σεπτεμβρίου. Σε μια εκπομπή που μπορεί μπροστά να μην έχει αλλαγές, έχει όμως πίσω από τις κάμερες. Εκεί όπου ο Γιώργος Πράτανος αναλαμβάνει την αρχισυνταξία της εκπομπής μετά την αποχώρηση της Ελεάνας Τρυφίδου, ενώ αλλαγές θα υπάρξουν και στη δημοσιογραφική ομάδα.

Copy link
Powered by Social Snap