Breaking News

MEDIA #Tags: ,

Μεγάλοι πρωταγωνιστές γυρίζουν στη μικρή οθόνη – Φιλόδοξες παράγωγες στα προγράμματα των καναλιών

Τηλεθέαση Κυριακή 30/12: Η μάχη των καναλιών λίγο στην εκπνοή του 2018

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το καλοκαίρι μπορεί να κυλά ομαλά στη μικρή οθόνη, ωστόσο πίσω από τις κάμερες οι μηχανές δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς προκειμένου τα προγράμματα των καναλιών να είναι έτοιμα στην ώρα τους.

Ενας από τους βασικούς πυλώνες των περισσότερων σταθμών θα είναι η μυθοπλασία, στην οποία μάλιστα τα στελέχη έχουν δώσει μεγάλη σημασία και προσπαθούν να προσέξουν την παραμικρή λεπτομέρεια. Με τα σενάρια να έχουν ήδη δοθεί και τα γυρίσματα στην πλειοψηφία των σίριαλ να έχουν ξεκινήσει, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι πρωταγωνιστές που θα βρεθούν σε αυτά.

Χαρακτηριστικά παρατηρείται ότι μερικοί από τους πλέον καταξιωμένους ηθοποιούς θα βρεθούν σε εβδομαδιαίες σειρές, αποτελώντας ευχάριστες εκπλήξεις. Γιάννης Φέρτης και Κάτια Δανδουλάκη, δύο άνθρωποι με τεράστια πορεία και ένδοξες στιγμές στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου, θα βρεθούν στην πολλά υποσχόμενη παραγωγή του ANT1 «Αγριες Μέλισσες».

Η σειρά, που αποτελεί μία από τις ακριβότερες σειρές της ελληνικής πραγματικότητας με κόστος που φτάνει τα 6.000.000 ευρώ, μεταφέρει τους τηλεθεατές στον θεσσαλικό κάμπο της δεκαετίας του ’50, όπου η Ελένη, η μεγάλη κόρη, δυναμική, αυστηρή, «αδάμαστη», η Ασημίνα, η μεσαία, με την τρυφερή καρδιά, το αθώο βλέμμα, τον καλό λόγο για όλους, και η Δρόσω είναι τρεις αδερφές που έχουν μάθει να στηρίζονται η μία στην άλλη σαν γροθιά. Ερχονται όμως αντιμέτωπες με ένα ακόμα χτύπημα της μοίρας. Μετά τον χαμό της μάνας τους πριν από χρόνια, πρέπει να θάψουν και τον πατέρα τους. Τον μοναδικό προστάτη τους. Μένουν ανύπαντρες, χωρίς κανένα στήριγμα μέσα σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία και πρέπει να φροντίσουν τους εαυτούς τους και το βιος τους, μόνες τους. Μια πρόταση γάμου, λοιπόν, έρχεται ως θείο δώρο για την Ελένη.

Δύο ηχηρές επιστροφές στην TV θα συμβούν και στον ALPHA, με τη σειρά «Ερωτας μετά…». Πρόκειται για ένα δυνατό ερωτικό θρίλερ, μία ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σε ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη, σε ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις. Ενα τροχαίο. Δύο επιβάτες. Το σώμα της γυναίκας εξαφανίζεται.

Ο άνδρας πέφτει σε κώμα. Μια σειρά ερωτημάτων ζητούν απαντήσεις. Τι προκάλεσε το ατύχημα; Γιατί εξαφανίστηκε η γυναίκα; Ποια είναι η σχέση τους; Η ταυτότητά τους αποκαλύπτει ότι δεν ήταν παντρεμένοι… Η αναγνώρισή τους φέρνει στην επιφάνεια το μυστικό τους: ήταν εραστές. Τρία χρόνια πριν, η γνωριμία δύο ζευγαριών και η φιλία που ξεκίνησε μεταξύ τους, πυροδότησε μία απαγορευμένη αγάπη. Η ένοχη σχέση των δύο εραστών θα στοιχειώσει το παρόν των συντρόφων τους. Μεταξύ των πρωταγωνιστών θα είναι και η μοναδική Μπέτυ Λιβανού, στον ρόλο της Αντιγόνης, και ο Νίκος Γαλανός στον ρόλο του Λύσανδρου.

Ακόμη, πληροφορίες θέλουν και τη Μαρία Αλιφέρη να κάνει come back στη μικρή οθόνη τη νέα σεζόν. Η ηθοποιός, που αρνήθηκε πρόταση από τον Αλέξανδρο Ρήγα για τη νέα του σειρά «Room service, Πλιζ», φαίνεται να έχει δεχθεί πρόταση από τον ALPHA για νέα κωμική σειρά. Αν τελικά πει το μεγάλο ναι, θα πρόκειται επίσης για μία μεγάλη επιστροφή, καθώς έχει να εμφανιστεί πολλά χρόνια.

Δείτε επίσης

Copy link
Powered by Social Snap