Οι Αταίριαστοι του ΣΚΑΪ κάνουν ρεπορτάζ με σακάκι, μαγιό και cocktail ανά χείρας [βίντεο]

07/07/19 • 19:18 | UPD 07/07/19 • 20:15

Newsroom eleftherostypos.gr

Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας βρίσκονται σε παραλία της Χαλκιδικής για το εκλογικό ρεπορτάζ και είναι στυλιστικά...Αταίριαστοι.

Είναι γνωστοί στους δημοσιογραφικούς κύκλους για το πόσο…δροσεροί είναι. Θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι ο Άλκης Παναγιωτίδης στα Φτηνά Τσιγάρα. Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας, οι γόηδες της δημοσιογραφικής ομάδας του ΣΚΑΪ, οι κομάντο του πολιτικού ρεπορτάζ προσέδωσαν αφορμή για γέλιο στο δελτίο του καναλιού. Κλασικοί Αταίριαστοι.

Το δίδυμο της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του ΣΚΑΪ βρέθηκαν για τις ανάγκες του ρεπορτάζ στη Χαλκιδική. Πιο συγκεκριμένα, σε γνωστή παραλία του δημοφιλούς θερέτρου. Όταν τους καλωσόρισε η Σία Κοσιώνη, τους είδαμε να στέκονται στην άμμο με σακάκι και πουκάμισο. Μόνο που αυτή ήταν η μισή αλήθεια.

Οι δύο Αταίριαστοι ήταν πραγματικά αταίριαστοι, αφού κάτω φορούσαν το μαγιό τους. Μάλιστα, ο Χρήστος Κούτρας δεν δίστασε να ζητήσει από την κάμερα να τους δείξει ολόκληρους. Τότε ήταν που φάνηκε ότι κρατάνε στο χέρι τους κι ένα ποτήρι με cocktail, πιθανότατα μοχίτο.

Τους είδαμε κιόλας να προσεγγίζουν με αυτή την ανάλαφρη χάρη τα μαξιλάρια και τις ξαπλώστρες και να απευθύνουν τις ερωτήσεις τους στους λουόμενους, ιδίως τις γυναίκες.

Copy link
Powered by Social Snap