Η επιθετική απάντηση της Ακριβοπούλου για το προπαγανδιστικό βίντεο υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ

12/06/19 • 13:42 | UPD 12/06/19 • 13:49

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου στην εισαγωγή της στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» της  ΕΡΤ επιτέθηκε στα ΜΜΕ που ανέδειξαν το θέμα  υποστηρίζοντας ότι όσα έγιναν έχουν να κάνουν με την... ελευθερία γνώμης

Όποιος περίμενε από την δημοσιογράφο της ΕΡΤ Κατερίνα Ακριβοπούλου να ζητήσει συγνώμη για το προπαγανδιστικό βίντεο υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ με την «Μαρίζα» διαψεύστηκε οικτρά.

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου στην εισαγωγή της στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» της  ΕΡΤ επιτέθηκε στα ΜΜΕ που ανέδειξαν το θέμα  υποστηρίζοντας ότι όσα έγιναν έχουν να κάνουν με την… ελευθερία γνώμης.

«Δεν έκαναν το ίδιο τα εν λόγω Μέσα Ενημέρωσης για συναδέλφους τους στην ΕΡΤ που «χουν το θάρρος και την παρησία είτε μέσω των εκπομπών τους, είτε με σχόλια είτε με αναρτήσεις να καταφέρονται κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα.

Και αυτή η στάση του να λέει κανείς τη γνώμη του είναι κατάκτηση. Καλά κάνουν όλοι οι συνάδελφοι που λένε ευθαρσώς τη γνώμη τους σε όποιο μέσο εργάζονται. Αυτό σημαίνει ελευθερία γνώμης κυρίως όταν την υπερασπίζεται κανείς με συνέπεια και δεν αλλάζει μανδύα με όρους καιροσκοπισμού» τόνισε η κυρία Ακριβοπούλου.

Το βίντεο που προκάλεσε σάλο

Θυμίζουμε ότι σάλος έχει προκληθεί από την επιλογή που έκανε η Κατερίνα Ακριβοπούλου, στην εκπομπή της στην ΕΡΤ να προβάλει ένα προπαγανδιστικό βίντεο το οποίο όχι μόνο είχε τρομολαγνικές εικόνες, αλλά προερχόταν και από την γνωστή-άγνωστη «Ομάδα Μνήμης»!

Στο βίντεο βλέπουμε πρωταγωνιστή έναν γάιδαρο καθώς και σκηνές που εμφανίζεται η Ελλάδα προ ΣΥΡΙΖΑ, σαν μια χώρα όπου η Χρυσή Αυγή αλώνιζε, οι Έλληνες παρακαλούσαν για μια τσάντα λαχανικά, άλλοι υπέφεραν από πείνα, και οι αυτοκτονίες των απελπισμένων διαδέχονταν η μία την άλλη.

Διαβάστε αναλυτικά: Η Ακριβοπούλου μοίρασε τρομολαγνεία με βίντεο από την «Ομάδα Μνήμης» στην ΕΡΤ!

Στη διάρκεια του βίντεο προπαγάνδας εμφανίζονται όλοι οι πολιτικοί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ, με δηλώσεις τους, που επιλεγμένες και απομονωμένες εξυπηρετούν το σχέδιο να εκτεθούν στα μάτια των τηλεθεατών. Κάποια στιγμή εμφανίζεται και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με υπότιτλο ειρωνικό, ότι ήταν μικρό παιδί και ταυτόχρονα πολιτικός εξόριστος.

Επίσης υπάρχουν εικόνες του δικτάτορα Παπαδόπουλου, οποίος εμφανίζεται ξαφνικά και τον χειροκροτά ο κόσμος. Ακολουθούν εικόνες από διαδηλώσεις τις οποίες διαλύει η αστυνομία, καθώς και εικόνες του Βέμπερ με τον ειρωνικό στίχο περί φιλελλήνων να ακούγεται ως μουσική υπόκρουση.

Οταν ολοκληρώθηκε το βίντεο η κυρία Ακριβοπούλου τόνισε ότι είναι μία υπόμνηση σε όλους και ότι έχει μεγάλη σημασία η ατομική ευθύνη σε μία φράση που όχι μόνο ακούστηκε αλλά ήταν και απειλητική για τους Ελληνες πολίτες.

Copy link
Powered by Social Snap