Τέλος η Ελλη Στάη από το OPEN – Ποια θα την αντικαταστήσει

08/06/19 • 20:14 | UPD 08/06/19 • 20:14

Newsroom eleftherostypos.gr

Βέβαια όλα είναι κανονισμένα αλλά όχι… δεμένα με υπογραφές, αν και οι καλά γνωρίζοντες θεωρούν ότι δεν θα υπάρξει ανατροπή

«Διαζύγιο» από το OPEN παίρνει σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελλη Στάη, που βρισκόταν στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, από την πρώτη στιγμή που βγήκε το κανάλι στον «αέρα».

Η έμπειρη δημοσιογράφος Έλλη Στάη ανέλαβε φέτος την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καινούργιου καναλιού, του OPEN, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες παραδίδει την θέση της στη Νίκη Λυμπεράκη η οποία μετακομίζει στο OPEN μετά το τέλος του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες «πηγές» που επικαλείται ο Γρηγόρης Μελάς, το… διαζύγιο με το σταθμό της Παιανίας είναι συναινετικό… διευκολύνοντας μάλιστα τη δημοσιογράφο η οποία από την αρχή επιθυμούσε τη συνεργασία με το OPEN μόνο με την πολιτική εκπομπή «Open Mind». Πριν μάλιστα βγει ο καινούργιος σταθμός στον αέρα τα στελέχη του είχαν κάνει επαφές με τη Νίκη Λυμπεράκη που όμως είχε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ και δεν μπορούσε να αποδεχτεί την πρόταση.

Έτσι η διοίκηση του OPEN… πίεσε την Έλλη Στάη να αναλάβει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όπως και έγινε. Στο τέλος του μήνα όμως λήγει το συμβόλαιο της Λυμπεράκη με τον ΣΚΑΪ και είναι σίγουρο πως και οι δύο πλευρές δεν θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία αφού σύμφωνα με τις ίδιες αξιόπιστες «πηγές» έχει κλείσει να… μετακομίσει από το Φάληρο στην Παιανία. Οπότε θα μπορέσει κι η Έλλη Στάη να… αποδεσμευθεί από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ενώ θεωρείται πως θα παραμείνει στο δυναμικό του OPENμε την εκπομπή της.

Βέβαια όλα είναι κανονισμένα αλλά όχι… δεμένα με υπογραφές, αν και οι καλά γνωρίζοντες θεωρούν ότι δεν θα υπάρξει ανατροπή και με το τέλος της φετινής σεζόν η Έλλη Στάη θα αποχαιρετήσει την καρέκλα της παρουσιάστριας στο καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPENπαραδίδοντας τη «σκυτάλη» στη Νίκη Λυμπεράκη που θα… αναλάβει επίσημα στις αρχές της επόμενης σεζόν!

Πάντως το επόμενο διάστημα και λόγω των επικείμενων εκλογών η Στάη θα συνεχίσει να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα παραδώσει κάτι ιδιαίτερα… επιτυχημένο, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις του στη «μάχη» της τηλεθέασης αφού σημειώνει πολύ χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Σίγουρα λοιπόν το να αποχωρήσει από την παρουσίασή του είναι κάτι που… συμφέρει και την ίδια έχοντας αποδείξει ότι δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό και καλύτερα… να τον αποφεύγει…!

Copy link
Powered by Social Snap