Μόλις δύο θα παίξουν σε όλα τα επεισόδια

Οι λεπτομέρειες για την επιστροφή του Καφέ της Χαράς – Τι θα γίνει με τη Λουιζίδου; [βίντεο]

06/06/19 • 19:16 | UPD 06/06/19 • 19:16

Newsroom eleftherostypos.gr

Η επιστροφή του Καφέ της Χαράς είναι από καιρό γνωστή. Πλέον, μαθαίνουμε και σημαντικές λεπτομέρειες από τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Από την πρώτη στιγμή που επιβεβαιώθηκε η επιστροφή μιας τόσο επιτυχημένης σειράς, το ερώτημα ήταν ένα. Κατά πόσο θα μπορέσει η Ρένια Λουιζίδου να αντεπεξέλθει στην παρουσία της στο Καφέ της Χαράς ενόσω υπάρχει Το Σόι Σου στον Alpha. Τελικώς, η απόφαση του Alpha να ολοκληρώσει το σίριαλ την πορεία του, άνοιξε τις πόρτες για την επιστροφή της.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και τη Φωλιά των ΚουΚου, το Καφέ της Χαράς θα επιστρέψει του χρόνου τον Ιανουάριο στον ΑΝΤ1. Μπορεί να ξεκίνησε ως μια επετειακή επιστροφή για τα 30 χρόνια του σταθμού, όμως τελικά θα έχουμε μια κανονική σεζόν 25 επεισοδίων. Όχι 10 όπως ήταν η αρχική επιθυμία του Χάρη Ρώμα.

Τα επεισόδια αυτά έχουν ολοκληρωθεί σεναριακά από το δίδυμο Ρώμα-Χατζησοφιά κι επομένως μένει να ξεκινήσει η διαδικασία των γυρισμάτων. Όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό του Star, μόνον δύο θα είναι οι ηθοποιοί του Καφέ της Χαράς που θα εμφανιστούν σε όλα τα επεισόδια. Ο Χάρης Ρώμας και η Τζόυς Ευείδη. Δηλαδή ο Περίανδρος Πόποτας και η Σταυρούλα.

Η Ρένια Λουιζίδου θα μπει κανονικά από το 11ο  επεισόδιο και μετά, μιας και όταν είχαν γραφτεί τα πρώτα δέκα δεν ήξεραν ότι θα τελειώσει το Σόι Σου. Έτσι, στα πρώτα δέκα θα την δούμε στα μισά επεισόδια κι αυτό σχετίζεται με το ότι η νέα σεζόν θα κινείται αρκετά γύρω από τη Βάλια Χάσκα και τον Μανωλάκη Πόποτα. Όσον αφορά τους άλλους ηθοποιούς, μόνον η Σοφία Μουτίδου έχει αποκαλύψει το μέγεθος της συμμετοχής της που θα είναι για 3-4 επεισόδια.

Copy link
Powered by Social Snap