Ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια στον ΣΚΑΪ η Εύα Αντωνοπούλου

04/06/19 • 16:54 | UPD 04/06/19 • 16:54

Newsroom eleftherostypos.gr

Λίγο πριν το φινάλε της σεζόν τα κανάλια διακόπτουν ή συνεχίζουν συνεργασίες, με τον ΣΚΑΪ και την Εύα Αντωνοπούλου να συνεχίζουν μαζί.

Βρισκόμαστε καθ΄οδόν για την ολοκλήρωση μιας ακόμα τηλεοπτικής σεζόν και στα κανάλια κινούνται σε εντατικούς ρυθμούς ώστε να έχουν έτοιμο το δυναμικό και το πρόγραμμα τους ως τις αρχές Αυγούστου που θα αρχίσουν οι διακοπές. Προτεραιότητα για όλους είναι να κρατήσουν τα δυνατά τους χαρτιά. Ένα τέτοιο χαρτί είναι και η Εύα Αντωνοπούλου για τον ΣΚΑΪ.

Ανήκει στο κανάλι του Φαλήρου από το 2008. Σχεδόν από το τηλεοπτικό της ξεκίνημα. Δεν έχει φύγει σχεδόν καθόλου από τη μεσημεριανή ζώνη. Παλιότερα με το ενημερωτικό μαγκαζίνο, εδώ και μια τετραετία με την παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου.

Η Εύα Αντωνοπούλου αποτελεί ένα όνομα που πήρε πολλά από τον ΣΚΑΪ, αλλά έδωσε κιόλας. Γι΄αυτό και οι δύο πλευρές έχουν πάντα την επιθυμία να συνεχίζουν μαζί. Αυτή η επιθυμία έγινε πράξη για άλλη μια φορά με τον ΣΚΑΪ να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την Εύα Αντωνοπούλου:

Η Εύα Αντωνοπούλου θα συνεχίσει να ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ για τα επόμενα δύο χρόνια, κλείνοντας ήδη 11 χρόνια πετυχημένης πορείας στο ενημερωτικό τμήμα του ΣΚΑΪ, ως παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων και εκπομπών.  Ο σταθμός ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας με την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία παρουσιάζει τα 4 τελευταία χρόνια το πρώτο σε τηλεθέαση δελτίο ειδήσεων στη μεσημβρινή ζώνη.

Copy link
Powered by Social Snap