Συνεχίζει για άλλα τρία χρόνια στον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά

04/06/19 • 16:04 | UPD 04/06/19 • 16:43

Newsroom eleftherostypos.gr

Μετά από μια 6ετία που φέρνει κυρίως πρωτιές και με διαφορά στην πρωινή ζώνη, η Φαίη Σκορδά ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1.

Η πιο δύσκολη χρονιά στη θεωρία ήταν τη σεζόν 2016-2017, όταν και ανακοινώθηκε ο χωρισμός με τον Λιάγκα. Τότε θα πορευόταν μόνη και τηλεοπτικά. Τελικά η Φαίη Σκορδά πέρασε όλες τις δυσκολίες αλώβητη. Μέχρι να έρθει η φετινή σεζόν. Φέτος σημειώθηκε μια αλλαγή προτιμήσεων του κοινού. Αυτή η αλλαγή έφερε τη Φαίη να παλεύει για την πρωτιά και πολλές φορές να την χάνει.

Σε αντίθεση με τα εύκολα 25άρια των προηγούμενων δύο σεζόν της αποκλειστικής παρουσίασης του Πρωινού, η φετινή χρονιά κινήθηκε ανάμεσα στο 17 και το 20. Πολλές ήταν οι φορές που η Τατιάνα, οι Αταίριαστοι ή ακόμα και η Κουτσελίνη πέρασαν το Πρωινό σε τηλεθέαση. Η κούρσα για έναν και η μεγάλη απόσταση από τον δεύτερο δεν υπήρχε φέτος στο σενάριο.

Όμως η Φαίη το πάλεψε. Και στο τέλος κατάφερνε να δείχνει ότι δεν πρέπει να είναι τόσο πεισματική η προσοχή στους αριθμούς κι όχι στο αποτέλεσμα της εκπομπής. Εκεί όπου πέτυχε να την φέρει στα δικά της θέλω. Πολύ λογικά ο ΑΝΤ1 της δείχνει την στήριξη του με αυτή την τριετή ανανέωση της συνεργασίας που ανακοινώθηκε σήμερα.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Φαίη Σκορδά:

Μετά από έξι συνεχή χρόνια στην πρώτη θέση επιλογής του τηλεοπτικού κοινού, η Φαίη Σκορδά θα συνεχίσει να προσφέρει «Το Πρωινό» στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τον σταθμό για τα επόμενα 3 χρόνια.

«Το Πρωινό» διανύει και φέτος μια επιτυχημένη σεζόν, και κυριαρχεί στη ζώνη 10:00-13:00 με συνολικό μέσο όρο 20,2% στα δυναμικά κοινά. Στη ζώνη προβολής της εκπομπής, ο ΑΝΤ1 παραμένει πρώτος από την αρχή της σεζόν με 3,9 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Copy link
Powered by Social Snap