Βρήκε παρουσιάστρια το My Style Rocks ; – Οριστικά εκτός η Σπυροπούλου [βίντεο]

24/04/19 • 19:49 | UPD 24/04/19 • 19:49

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα βρίσκεται οριστικά στο My Style Rocks του χρόνου και ήδη ΣΚΑΪ και Acun Media βρήκαν την επόμενη.

Μετά τη φετινή άσχημη σεζόν για τις σχέσεις του ΣΚΑΪ και του Ατσούν Ιλιτζαλί, έγινε ένα νέο «memorandum» για το πως θα πορευτούν την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Παρά την παταγώδη αποτυχία του Survivor 3, ο Ατσούν έχει ακόμα θέση στο κανάλι και μαζί συζητούν για την επόμενη παρουσιάστρια του My Style Rocks.

Αυτό είναι και το ένα από τα δύο προγράμματα της Acun Media που θα δούμε στο κανάλι στο πρώτο μισό της επόμενης χρονιάς. Με το Survivor όπου θα συμμετέχουν παίκτες των προηγούμενων τριών κύκλων να είναι ακόμα στο τραπέζι, το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και το My Style Rocks θα διατηρούν την παρουσία του Ιλιτζαλί στον ΣΚΑΪ. Όχι όμως με λευκή επιταγή όπως την προηγούμενη τριετία.

Οι δύο πλευρές θα συναποφασίζουν πλέον για τις επιλογές των προσώπων και αν κάποιος εκφράζει ενστάσεις, τότε θα αναζητείται επόμενη επιλογή. Κάτι τέτοιο έγινε και στην περίπτωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την παρουσίαση του My Style Rocks.

Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής δεν ήταν άσχημα, ειδικά μετά το μέτριο ξεκίνημα, και η εταιρεία παραγωγής πρότεινε να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στην Σπυροπούλου. Όπως αναφέρουν στο Πρωινό ο Ουγγαρέζος με την Αφροδίτη Γραμμέλη, όταν η Κωνσταντίνα πήγε στην Ισπανία με τον Κοκλώνη για το Celebrity Travel, συζητούσε τηλεφωνικά με την παραγωγή για να τους ρωτήσει τι να απαντήσει αν ερωτηθεί. Τελικά, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ έθεσαν βέτο και η Κωνσταντίνα δε θα βρίσκεται στο δυναμικό του σταθμού.

Την ίδια στιγμή λέγεται ότι οι υπεύθυνοι του σταθμού προκρίνουν ένα πρόσωπο που ανήκει άμεσα στο δυναμικό τους. Η Λάουρα Νάργες έχει συμβόλαιο με το κανάλι, ήταν και στο Survivor Πανόραμα φέτος, οπότε αποτελεί προς το παρόν τη σύγκλιση των δύο πλευρών.

Copy link
Powered by Social Snap