Για πολύ καλό λόγο όμως

Τέλος από το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο Μπακοδήμου και Καπουτζίδης [βίντεο]

15/04/19 • 15:50 | UPD 15/04/19 • 15:50

Newsroom eleftherostypos.gr

Την πρόθεση του να αποδυναμώσει ακόμα ένα πρόγραμμα του Ατσούν έδειξε ο ΣΚΑΪ κι έτσι, Καπουτζίδης και Μπακοδήμου αφήνουν τη θέση του κριτή.

Όταν ανακοινώθηκε ότι το Power of Love ολοκληρώνει φέτος την πορεία του, αρκετοί θεώρησαν ως επισφαλές το μέλλον της Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Αντιθέτως, τόσο αυτή όσο και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι πιο ενισχυμένοι. Και γι΄αυτό δεν θα βρίσκονται στην επιτροπή του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

Σας μπερδέψαμε; Να το ξεδιαλύνουμε τότε. Όχι εμείς για την ακρίβεια, αλλά ο Γιάννης Πουλόπουλος που ανέλυσε τι θα γίνει με τα δύο πρόσωπα από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Επί της ουσίας, Μπακοδήμου και Καπουτζίδης αφήνουν μια θέση, για να πάρουν άλλες. Η μεν Μαρία για να αναλάβει μια καθημερινή εκπομπή ή κάτι στην late night ζώνη, ο δε Γιώργος για να γράψει σειρά. Είναι δεδομένο ότι ο ΣΚΑΪ θέλει να ενισχύσει τη μυθοπλασία. Μαζί με το Λόγω Τιμής του χρόνου, θέλει να έχει και σειρά που θα υπογράφει ο Καπουτζίδης.

Έτσι θα πετύχει μ΄ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Και θα ενισχύσει το πρόγραμμα του και θα αποδυναμώσει ένα πρόγραμμα του Ατσούν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στη Φωλιά των ΚουΚου.

«Στον ΣΚΑΙ θα δούμε σαρωτικές αλλαγές από Σεπτέμβρη που βεβαίως αφορά και στις σχέσεις της Acun Medya με τον ΣΚΑΙ, οι οποίες διαταράχθηκαν λιγάκι με όλα αυτά που έγιναν με το Survivor. Ποια είναι, όμως, η είδηση. Για το Ταλέντο υπήρχε μια αρχική σκέψη να μην ξεκινήσει από Σεπτέμβρη, αλλά να πάει στο δεύτερο μέρος της σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, λοιπόν, επικράτησε η άποψη να συνεχίσει, αλλά με αλλαγές.

Πρώτον, δεν θα είναι δύο φορές την εβδομάδα και αυτό διότι ήδη από πέρυσι δυσκολεύτηκαν στο να βρουν ταλέντα με αποτέλεσμα τα πρόσωπα που έφτασαν και στον τελικό να μην είναι όλα πρώτης γραμμής. Δεύτερον, θα έχουμε αλλαγές και στην κριτική επιτροπή.

Το πρώτο πρόσωπο που απ’ ότι λέγεται προς το παρόν δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή, είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης. Οι λόγοι είναι ότι θα έχει το Voice, αλλά και επίσης ότι του έχει γίνει πρόταση να κάνει σίριαλ στον ΣΚΑΙ. Έχει και το θέατρο, οπότε ο χρόνος του είναι περιορισμένος. Βεβαίως και είναι επιλογή του Γιώργου Καπουτζίδη, ξεκάθαρα.

Η Μαρία Μπακοδήμου επίσης απ’ ότι λέγεται στον ΣΚΑΙ δεν θα είναι στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο διότι με το που ολοκληρώνεται το Power of Love, ο ΣΚΑΙ έχει άλλα σχέδια για τη Μαρία. Η μία σκέψη είναι να αναλάβει κάτι στη late night ζώνη και η δεύτερη σκέψη είναι να κάνει καθημερινή εκπομπή».

Copy link
Powered by Social Snap