Αποχώρησε από την εκπομπή της Βανδή ο Βαγγέλης Περρής [βίντεο]

15/03/19 • 13:13 | UPD 15/03/19 • 13:16

Newsroom eleftherostypos.gr

Πριν καν αρχίσει τέλειωσε ο Βαγγέλης Περρής από την αρχισυνταξία της ταξιδιωτικής εκπομπής της Δέσποινας Βανδή που ξεκινάει στο Open.

Δεν του έχουν βγει και πολύ καλά οι συνεργασίες με αυτή τη συχνότητα του Βαγγέλη Περρή. Αναφερόμαστε στο πρώην Epsilon και στο νυν Open, όπου ο Βαγγέλης Περρής θα έχει να θυμάται μόνο ασυμφωνίες χαρακτήρων. Ο νέος κρίκος στην αλυσίδα είναι η ταξιδιωτική εκπομπή που θα κάνει η Δέσποινα Βανδή.

Ο Βαγγέλης Περρής είχε δηλώσει ότι δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί ξανά με την τηλεόραση και θα πήγαινε στην αγαπημένη του Σύρο να ασχοληθεί με τις δουλειές του. Εν τέλει πείστηκε να αναλάβει την αρχισυνταξία, την επιμέλεια δηλαδή της συγκεκριμένης εκπομπής. Μια που δέχτηκε όμως και μια που αποφάσισε να αποχωρήσει.

Όπως ανέφεραν στη Φωλιά των ΚουΚου και πιο συγκεκριμένα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο Βαγγέλης Περρής είχε συμφωνήσει να κάνει την επιμέλεια μεταγενέστερα από το αρχικό στήσιμο της εκπομπής. Προφανώς στο Open εμπιστεύονταν την ικανότητα και την πείρα του και θεωρούσαν ότι ήταν απαραίτητος.

Αφού ολοκληρώθηκε το πρώτο επεισόδιο με τη Βανδή και τον Δρίσκα, ο Περρής έκανε το μοντάζ και παρέδωσε ένα περιεχόμενο στο κανάλι. Πρόκειται άλλωστε για εξωτερική παραγωγή. Όταν όμως προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο, εκεί είδε κάτι άλλο από αυτό που είχε παραδώσει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δηλώσει παραίτηση και να φύγει.

Copy link
Powered by Social Snap