Η τηλεθέαση που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος στην επιστροφή του

13/03/19 • 16:41 | UPD 13/03/19 • 16:41

Newsroom eleftherostypos.gr

Τρία χρόνια μετά το τελευταίο Αλ Τσαντίρι Νιουζ ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, αλλά με μεγαλύτερο ανταγωνισμό.

Η τηλεόραση του 2016 με την τηλεόραση του 2019 είναι μια άλλη τηλεόραση. Άλλο σκηνικό, άλλη λογική. Γι΄αυτό κι ο Λάκης Λαζόπουλος δεν μπορεί να κριθεί στεγνά απ΄τα νούμερα. Ειδικά από τη στιγμή που μπήκε στην αρένα μετά το μέσον της τηλεοπτικής σεζόν. Ακόμα περισσότερο με έναν ανταγωνισμό που είναι πολύ απλωμένος.

Το 2016 οι Τρίτες ήταν σχεδόν αποκλειστικά δικές του. Δεν υπήρχαν πολλές σειρές που να κάνουν καλά νούμερα, δεν είχαν επανέλθει τα ριάλιτι, γενικώς ήταν μια άλλη κατάσταση. Στη χθεσινή του πρεμιέρα ο Λάκης Λαζόπουλος και το Αλ Τσαντίρι είχαν να αντιμετωπίσουν δύο ριάλιτι και μια πλειάδα από επιτυχημένες σειρές.

Survivor, MasterChef, Επιστροφή, Πέτα Τη Φριτέζα, Τατουάζ, Το Σόι Σου. Στο λάκκο με τα βουβάλια έπεσε ο Λάκης Λαζόπουλος και κατάφερε να κάνει μια αρκετά καλή πρεμιέρα τηρουμένων των αναλογιών.

Πιο συγκεκριμένα, το 15,7 και το 13% που έκανε μπορεί να απέχουν πολύ από τα νούμερα που είχε συνηθίσει η εκπομπή και να μην είναι ενδεικτικά λόγω επιστροφής μετά από 3 χρόνια, αλλά μιλάμε για το Open που τώρα πάει να χτίσει το κοινό του και πρόκειται για μια εκπομπή που δε φαινόταν ότι έχει κάτι άλλο να δώσει.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι πως στο γενικό σύνολο το Αλ Τσαντίρι ξεπέρασε επίσης το Survivor. Στο δυναμικό κοινό οι θέσεις αντιστράφηκαν με ίδια πάνω-κάτω απόσταση. Το Survivor έκανε 14,9% και 13,7% αντίστοιχα.

Copy link
Powered by Social Snap