Αναμνήσεις για τους σημερινούς 30άρηδες

Μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή – O ΣΚΑΪ θα προβάλλει το WWE

11/02/19 • 18:55 | UPD 11/02/19 • 21:25

Newsroom eleftherostypos.gr

Ένα πρόγραμμα που είχε πάνω από 16 χρόνια να προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση επαναφέρει ΣΚΑΪ. Το WWE Smackdown και το WWE Raw επιστρέφουν!

Δάκρυα συγκίνησης, γεμάτα νοσταλγία για τους σημερινούς 30άρηδες φέρνει η ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ για τη συμφωνία που έκανε με την WWE, την World Wrestling Entertainment, για την προβολή των αγώνων του Smackdown και του Raw από τις αρχές του Μαρτίου. 

Για πολλούς από εμάς το Smackdown σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή. Τότε που το Magic πρόβαλλε τα επεισόδια. Τότε που μάθαμε τον Rey Mysterio, τον Eddie Guerrero, τον Triple H και τόσους άλλους. Κάθε πρωί σηκωνόμασταν για να πάμε σχολείο και να συζητήσουμε με τους συμμαθητές μας όσα είχαν γίνει. Ήταν ένας προπομπός του binge watch με τις σειρές σήμερα.

Ο ΣΚΑΪ λοιπόν, αναζητώντας ένα πρόγραμμα που θα του κρατήσει μια ζώνη του Σαββατοκύριακου, συμφώνησε με την WWE για να προβάλλει ένα επεισόδιο RAW κι ένα Smackdown κάθε Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα. Μάλιστα, θα υπάρχει και μεταμεσονύκτια εκπομπή δύο ωρών με σχολιασμό για τα τεκταινόμενα του κάθε επεισοδίου.

Η προβολή θα ξεκινήσει από τις 2 Μαρτίου και με ελληνική περιγραφή. Σε θέση σχολιαστή θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα ο Μάκης Παπασημακόπουλος από το Ό,τι Να Ναι.