ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Μην χάσετε ρεπορτάζ και αποκαλύψεις στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής 27 Ιανουαρίου

26/01/19 • 15:39 | UPD 26/01/19 • 15:51

Newsroom eleftherostypos.gr

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και αποκλειστικά δημοσιεύματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής στις 27 Ιανουαρίου. 

Με κεντρικό θέμα πότε και πως θα πληρωθούν τα αναδρομικά, ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής αποκαλύπτει τις παράνομες μειώσεις σε όλους τους συνταξιούχους και τα «κομμένα» δώρα στο Δημόσιο. Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ θα διαβάσετε για:

  • Η αποτίμηση του υπουργείου Εργασίας για επιστροφές ύψους 44, δισ. ευρώ ανά έτος
  • Τα ποσά που δικαιολογούν οι συνταξιούχοι και τα σενάρια για τον αριθμό των δόσεων
  • Νομοτελειακή η επαναφορά δώρων στους εν ενεργεία δημοσίους υπαλλήλους ακόμα και ως επίδομα 300 ευρώ

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για τις παρενέργειες της Συμφωνίας των Πρεσπών την επόμενη μέρα μετά την ψήφιση από την ελληνική Βουλή, που προκάλεσε πανηγύρια του Ζόραν Ζάεφ αλλά έχει θέσει την Ελλάδα σε άμεσο κίνδυνο.

Εισηγήσεις για κάλπες Οκτώβριο ή… Απρίλιο δέχεται ο Αλέξης Τσίπρας όπως θα διαβάσετε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

«Πάρτι» δανείων στον Καλογρίτσα που χορηγούσε η Attica Bank στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ. Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής σας αποκαλύπτουμε την εμπιστευτική έκθεση-κόλαφος της διεύθυνσης εσωτερικού ελέγχου.

«Η κυβέρνηση δέσμευσε τον Ελληνισμό για τις επόμενες γενιές με μια κακή Συμφωνία», λέει ο Νίκος Δένδιας στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής μετά την ψήφιση για το ονοματολογικό των Σκοπίων από την ελληνική Βουλή.

Η «βίλα Ωνάση» στο Λαγονήσι πωλείται έναντι 15 εκατ. ευρώ, όπως θα διαβάσετε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, τη στιγμή που Κινέζοι, Ρώσοι, Τούρκοι και Ισραηλινοί πρωταγωνιστούν στην αγορά ακινήτων.

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για τις πέντε οργανώσεις αναρχικών… οικολόγων που έχουν βάλει στο στόχαστρο κρεοπωλεία και ιχθυοπωλεία.

«Δεν θα υπάρξει πραγματική ρήξη Τσίπρα-Καμμένου γιατί κρατάει ο ένας τον άλλο» λέει ο Δημήτρης Σταμάτης στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για τον σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο και τον τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά που «κατακτούν» τον πλανήτη στην τέχνη και τον αθλητισμό.

Copy link
Powered by Social Snap