Ούτε Σολωμού ούτε Ζαχαράτος

Your Face Sounds Familiar: Ανατροπή στην κριτική επιτροπή [βίντεο]

22/01/19 • 13:22 | UPD 22/01/19 • 13:22

Newsroom eleftherostypos.gr

Από κει που έμοιαζε κλεισμένη η τριάδα Σταρόβα-Σολωμού-Ζαχαράτου, πριν μερικές μέρες ανατράπηκαν όλα για την επιτροπή του Your Face.

Μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου τα πρόσωπα του Your Face Sounds Familiar ήταν όλα συμφωνημένα. Τόσο για τους παίχτες όσο και για την κριτική επιτροπή. Άλλωστε, το ίδιο το Πρωινό είχε ανακοινώσει την τριάδα που θα αποτελούσε φέτος τους κριτές. Μέσα σε λίγες μέρες άλλαξαν τα πάντα και μόνο ένας έμεινε σταθερός.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού στην πρεμιέρα της θεατρικής της παράστασης για το άδοξο τέλος των συζητήσεων με τον ΑΝΤ1 για να μπει στην επιτροπή του παιχνιδιού επιβεβαίωσαν ότι στο κανάλι είχαν άλλα πλάνα. Ο μοναδικός «επιζών» από τα ονόματα που είχαν ακουστεί στο Πρωινό ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας.

Μόλις λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα της 6ης σεζόν Your Face Sounds Familiar ανακοινώθηκε επίσημα η σύνθεση της κριτικής επιτροπής. Πέραν του Δημήτρη Σταρόβα έχουμε τρία ονόματα-έκπληξη. Η Μιμή Ντενίση είναι η μικρότερη εξ αυτών αφού ο ρόλος της ταιριάζει ταμάμ.

Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ακόμα μεγαλύτερο ξάφνιασμα. Ο ηθοποιός είχε πολύ καιρό να ασχοληθεί με τα τηλεοπτικά και εν γένει με οτιδήποτε αφορούσε τις ιδιότητες του που γνωρίζαμε πριν πάει στην Αγγλία. Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ως αντικαταστάτης του Σεφερλή στο Ζητείται Ψεύτης, τώρα ανακοινώνεται ως μέλος της επιτροπής.

Η τετράδα του Your Face Sounds Familiar ολοκληρώνεται με το βαρβάτο όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη. Όπως ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Γιώργος ήταν διεκδικούμενος από το Open για το X-Factor, αλλά τελικά τον κέρδισε ο ΑΝΤ1.